ΑΕΚ: Όλα για τη νίκη (16:00) κόντρα στον ΠΑΟΚ

Εικόνες από το ΑΕΚ- Ορφέας Σουρωτής
Photo Credits: INTIME

Η γυναικεία ομάδα χάντμπολ θέλει μια καλή εμφάνιση που θα της επιτρέψει να διεκδικήσει ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στον ΠΑΟΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μια σημαντική αναμέτρηση δίνει σήμερα η γυναικεία ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ η οποία υποδέχεται στις 16:00 τον ΠΑΟΚ στο «Γ. Κασιμάτης» για την 15η αγωνιστική της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Χάντμπολ Γυναικών.

Μετά την ήττα από το Καματερό η «Ένωση» θέλει να πραγματοποιήσει μια καλή εμφάνιση και με την βοήθεια του κόσμου της να διεκδικήσει ένα θετικό αποτέλεσμα.  Όσοι δεν έχετε την ευκαιρία να βρεθείτε στο «Γ. Κασιμάτης», μπορείτε να παρακολουθήσετε την αναμέτρηση σε live streaming από το AEK A.C. TV. Στην αποστολή για τον Γιάννη Ανταλή βρίσκονται όλες οι διαθέσιμες αθλήτριες.

Ένα από τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ΑΕΚ, η Μενέλια Κοντοστεργίου, μιλώντας στο aek.gr, δήλωσε πως η ομάδα θα προσπαθήσει για το καλύτερο αποτέλεσμα και να δώσει χαρά στον κόσμο που θα βρεθεί σήμερα στο : ««Ερχόμαστε από μια κακή εμφάνιση με ένα άσχημο αποτέλεσμα που θέλουμε να αφήσουμε πίσω μας. Θα προσπαθήσουμε να φέρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και να κάνουμε μια αξιοπρεπή εμφάνιση κόντρα στην αντίπαλη ομάδα, ξεπερνώντας τα προβλήματα που υπάρχουν και φέρνοντας μια εικόνα όπως με την Πυλαία. Στόχος μας ένα καλό παιχνίδι, όπου θα δώσουμε το 100% μέσα στο γήπεδο για εμάς και για όλο τον κόσμο της ΑΕΚ».

Πάνος Λούπος: Ψυχραιμία και για την... καρδιά μας το βράδυ της Κυριακής
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X