Σούπερ Σίτι, έκλεισε το σπίτι της Άρσεναλ και έβαλε… μπουρλότο στην κορυφή!

Σούπερ Σίτι, έκλεισε το σπίτι της Άρσεναλ και έβαλε… μπουρλότο στην κορυφή!
Photo Credits: INTIME

Στην πρώτη της εντός έδρας ήττα τη φετινή σεζόν υποχρέωσε την Άρσεναλ η Σίτι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην πρώτη της εντός έδρας ήττα τη φετινή σεζόν υποχρέωσε την Άρσεναλ η Σίτι, η οποία πέρασε με το εμφατικό 3-1 από το «Emirates» για να την πιάσει στην κορυφή (με ματς λιγότερο οι Λονδρέζοι).

Μάντσεστερ Σίτι με ψυχή πρωταθλήτριας! Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα πήγε στο «Εmirates» με μοναδικό σκοπό τη νίκη για να βάλει… μπουρλότο στη μάχη του τίτλου και τα κατάφερε, επικρατώντας 3-1 της Άρσεναλ η οποία γνώρισε την πρώτη της εντός έδρας ήττα στη φετινή σεζόν.

Κάπως έτσι, οι δύο ομάδες πλέον ισοβαθμούν στην κορυφή της βαθμολογίας, με τους «κανονιέρηδες» να έχουν ματς λιγότερο βέβαια και να μπορούν να αποσπαστούν εκ νέου από τους διώκτες τους. Παρόλα αυτά, η Σίτι πήρε μια νίκη ψυχολογίας, με τον Ντε Μπρόινε να έχει γκολ και ασίστ, τον Χάαλαντ να βρίσκει δίχτυα για 26η φορά φέτος στην Premier League και τον Γκρίλις να σκοράρει επίσης!

Το φιλμ του αγώνα

Το τεράστιο σφάλμα του Τομιγιάσου, ο οποίος προσπάθησε να γυρίσει την μπάλα προς τον Ράμσντεϊλ χωρίς να… δει τον Ντε Μπρόινε, έδωσε την ευκαιρία στον Βέλγο σούπερ-σταρ να μπει «σφήνα» στη φάση και να πλασάρει εξαιρετικά για το 1-0 της Σίτι στο 24ο λεπτό.

Η Άρσεναλ αντέδρασε, πίεσε για την ισοφάριση και την πέτυχε στο 42′ με το εύστοχο πέναλτι του Σάκα, έπειτα απ’ την ανατροπή του Ενκέτια απ’ τον Έντερσον.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Σίτι κυριάρχησε απόλυτα, απέναντι σε μία Άρσεναλ η οποία δεν μπορούσε να «σπάσει» το σφυκτικό πρέσινγκ των φιλοξενούμενων και πλήρωσε… ακριβά κάθε λάθος της.

Στο 72′ ο ωραίος συνδυασμός των Χάαλαντ, Μαχρέζ, έβγαλε τον Γκρίλις σε θέση βολής κι ο τελευταίος δεν αστόχησε για το 2-1 των «γαλάζιων», ενώ στο 82′ ο Χάαλαντ «τελείωσε» το ματς με άλλη μία εξαιρετική εκτέλεση σημειώνοντας το 26ο γκολ του στην εφετινή Premier League.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X