Παρί Σεν Ζερμέν - Μπάγερν Μονάχου: Οπαδοί των Παριζιάνων επιτέθηκαν σε θεατή που φορούσε κρυφά τη φανέλα των Βαυαρών (VIDEO)

Παρί Σεν Ζερμέν - Μπάγερν Μονάχου: Οπαδοί των Παριζιάνων επιτέθηκαν σε θεατή που φορούσε κρυφά τη φανέλα των Βαυαρών (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Φίλος της Μπάγερν Μονάχου πήγε στην εξέδρα των Ultras της Παρί Σεν Ζερμέν φορώντας φανέλα των Βαυαρών

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Φίλος της Μπάγερν Μονάχου πήγε στην εξέδρα των Ultras της Παρί Σεν Ζερμέν φορώντας φανέλα των Βαυαρών μέσα από τη ζακέτα του και δέχτηκε επίθεση όταν τον κατάλαβαν.

Ένας υποστηρικτής της Μπάγερν Μονάχου πήγε στο «Παρκ ντε Πρενς» για να παρακολουθήσει από κοντά τον πρώτο αγώνα της ομάδας του κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν για τους «16» του Champions League, όμως έκανε ένα… λάθος.

Ο φίλος των Βαυαρών πήγε σε θύρα των Ultras των Παριζιάνων με τη φανέλα των Βαυαρών μέσα από τη ζακέτα του, έκανε ακόμα και ανάρτηση στα Social Media και όταν έγινε αντιληπτός δέχθηκε επίθεση από περίπου 40 οπαδούς των γηπεδούχων, οι οποίοι του έσκισαν τη φανέλα.

Δείτε το βίντεο:

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X