ΑΕΚ: Για τη νίκη και την πρόκριση στο Final-4 - Η ΑΕΚ σήμερα (18:00) κόντρα στην Θέτιδα

ΑΕΚ: Για τη νίκη και την πρόκριση στο Final-4 - Η ΑΕΚ σήμερα (18:00) κόντρα στην Θέτιδα
Photo Credits: INTIME

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ θέλει να πανηγυρίσει σήμερα την πρόκριση στο Final- 4

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά το εντυπωσιακό νικηφόρο σερί της στο πρωτάθλημα η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ θέλει να συνεχίσει την πορεία της και στο Κύπελλο όπου σήμερα έχει την μεγάλη ευκαιρία να εξασφαλίσει την πρόκριση της στο Final-4 για πρώτη φορά μετά τη σεζόν 2018-19.

Η «Ένωση» αντιμετωπίζει σήμερα στις 18:00 την Θέτιδα στη Βούλα για τα Προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος.Στις τάξεις του «Δικεφάλου» γνωρίζουν καλά τις δυσκολίες της αναμέτρησης απέναντι σε μια ομάδα μάλιστα η οποία παραδοσιακά της βάζει δύσκολα στο κλειστό της Βούλας.  Οι «κιτρινόμαυρες» βρίσκονται σε εξαιρετική φόρμα, μετρούν 15 διαδοχικές νίκες στο Πρωτάθλημα και 1 στο Κύπελλο και δεν έχουν άλλο στόχο παρά τη νίκη-πρόκριση σε μία επικίνδυνη έδρα. Η τελική φάση του θεσμού θα διεξαχθεί το διάστημα 10-11 Μαρτίου 2023 και η έδρα θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες. Τα ζευγάρια του final-4 θα προκύψουν από τη κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου στις 12.00 στα γραφεία της Ε.Ο.ΠΕ..

 

«Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε»

 

Ο Γιουνούς Οτσάλ είδε όλες τις αθλήτριές του να προπονούνται κανονικά και να φωνάζουν «παρών» για το μεγάλο παιχνίδι, περιμένοντας από την ομάδα του να παρουσιαστεί σοβαρή και συγκεντρωμένη από την αρχή της αναμέτρησης και να εξασφαλίσει άνετα τη νίκη και την πρόκριση. Ο τεχνικός της ΑΕΚ δήλωσε στο aek.gr: «Μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι αύριο. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε, είμαστε καλά προετοιμασμένοι. Είμαστε αισιόδοξοι και έτοιμοι να κατακτήσουμε τη νίκη και την πρόκριση».

Τo πρόγραμμα και οι διαιτητές της 3ης αγωνιστικής της Γ’ Φάσης

Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2023

Γυμναστήριο Μαρκοπούλου, 17.00: Α.Ο. Μαρκοπούλου Revoil – Π.Α.Ο.Κ.

Γυμναστήριο ΔΑΠΠΟΣ Σαντορίνης, 18.00: Α.Ο. Θήρας – Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.

Γυμναστήριο «Γ. Γεννηματάς», 18.00: Α.Σ.Π. Θέτις – Α.Ε.Κ.

Γυμναστήριο Μίκρας, 20.00: Α.Σ. Άρης – Παναθηναϊκός Α.Ο.

Πάνος Λούπος: Με... οδηγό την ΕΝΩΣΗ η ΑΕΚ θα πετύχει ξανά
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X