Όταν θα μετανοήσουν θα είναι αργά και η ΑΕΚ πρωταθλήτρια

Όταν θα μετανοήσουν θα είναι αργά και η ΑΕΚ πρωταθλήτρια
Photo Credits: INTIME

Ο Ενωσίτης μαζεύει τις απρέπειες εναντίον της ΑΕΚ από Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό και τους προετοιμάζει γι' αυτό που έρχεται

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Από κοινού, αγκαζέ, γίνονται όλες οι κινήσεις Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού τα τελευταία 24ωρα. Και με το ίδιο πρόγραμμα μάλιστα. Πρώτα βγαίνει ο Παναθηναϊκός με ανακοίνωση κατά της ΑΕΚ (απρόκλητη και στις δύο περιπτώσεις), μετά ακολουθεί ο Ολυμπιακός με υβρεολόγιο. Στο μεταξύ για την χερούκλα του Παλάσιος σήκωσαν θέμα μόνο τα κόκκινα Μέσα. Παρόλα αυτά, ο βασικός εκφραστής της προπαγάνδας του Παναθηναϊκού, αποκλειστικά της ΑΕΚ έγραψε και μάλιστα ανακάλυψε κιόλας πως η ΑΕΚ λέει σήκωσε θέμα για το χέρι του Παλάσιος!!!

Ο Παναθηναϊκός θα βρεθεί τέταρτος φέτος, γιατί ως εργαλείο του Ολυμπιακού αυτή την περίοδο δεν θα πάρει χαμπάρι για πότε θα τον φάνε, ενώ ο ΠΑΟΚ κουτσά στραβά στην τριάδα θα είναι. Εκείνη την στιγμή, θα είναι αργά για να μετανοήσουν για το μένος τους κατά της ΑΕΚ, για την βρωμιά και την χυδαιότητα που έχουν βγάλει. Και δεν θα μας ενδιαφέρει κι αν θα μετανοήσουν.

Όσον αφορά την δικαστική απόφαση, ένα μόνο πράγμα έχουμε να πούμε. Βασίστηκε σε επιχειρήματα τα οποία δεν ανέπτυξαν καν οι νομικοί των αντίδικων της ΑΕΚ και ο Κούγιας. Για μια ακόμη φορά δεν μπορείς να πείσεις την κοινή γνώμη, πως μια απόφαση της ελληνικής δικαιοσύνης δεν υπήρξε παρά δεδομένη ως στόχος και έμενε μόνο να βρεθεί η φαινομενικά λογική οδός για να φτάσουμε σε αυτήν.

Η ΑΕΚ φυσικά δεν μιλάει τυχαία για παρεμβάσεις. Για την αντίδραση του Παναθηναϊκού ρωτήστε τους ίδιους γιατί θίχτηκαν. Έχουν κάνει παρεμβάσεις στο παρασκήνιο και θίχτηκαν; Γιατί δεδομένα όταν η ΑΕΚ μιλάει για παρασκήνιο, δεν αναφέρεται στις παρεμβάσεις στο δικαστήριο, που έγιναν επίσημα και δημόσια. Μήπως ξέρουν κάτι περισσότερο και μπορούν να μας διαφωτίσουν;

Στον Ολυμπιακό βέβαια γελάνε με την παράνοια του Παναθηναϊκού, τους βολεύει και την απολαμβάνουν. Διεκδικεί κι έχει πάρει τον ρόλο του κύριου εκφραστή του μένους κατά της ΑΕΚ και μάλιστα κι αυτού που το κάνει με μεγαλύτερη έφεση στην βρωμιά. Πιστεύουν οι άμοιροι πως αυτοί θα είναι οι άμεσα θιγμένοι αν πάρει το πρωτάθλημα η ΑΕΚ. Κι ασχημονούν, χυδαιολογούν, επιτίθενται.

Ένα μόνο πράγμα πρέπει να επισημάνουμε. Είναι πλέον ξεκάθαρο κι από την δικαστική απόφαση πως η ΑΕΚ έχει 100% δίκιο. Είναι πλέον ξεκάθαρο πως η ΑΕΚ κατάφερε να ανακαλύψει πως πήγαινε να παίξει με συνθήκες ακραία περίεργες ένα σημαντικό και δύσκολο εκτός έδρας ματς. Είναι πλέον ξεκάθαρο πως όλες οι αστειότητες για τις μετρήσεις δεν είχαν καμιά ουσία. Το μόνο που έμενε ήταν να βρουν ένα τρόπο να δείξουν πως για όλο το σκηνικό που στήθηκε κατά της ΑΕΚ, δεν υπήρξε κανείς υπαίτιος! Ή μάλλον υπήρξε: Ο δήμος Περιστερίου!!!

Αυτό αποτελεί και την καλύτερη απάντηση στις όποιες αμφιβολίες μπορεί να υπάρχουν σε κάποιους μεταξύ μας, για το αν η ΑΕΚ καλώς σήκωσε αυτό το θέμα κι αν καλώς το συνεχίζει μέχρι να εξαντληθούν όλα τα περιθώρια που υπάρχουν. Κι όχι. Η ΑΕΚ από την στιγμή που άμεσα βρέθηκε στοχοποιημένη με χυδαίο τρόπο, δεν είχε κανένα δικαίωμα να κάνει πίσω.

Το ηθικό επίπεδο της ΑΕΚ δεν θα το κρίνουν οι αρθρογράφοι των αντιπάλων της, ούτε φυσικά οι ηγεσίες τους και τα Μέσα που ελέγχουν ή επηρεάζουν άμεσα. Ούτε θα τους επιτρέψουμε να εργαλοιοποιήσουν την ηθική της ΑΕΚ με τρόπο τέτοιο έτσι ώστε όποτε πάνε να την στήσουν και το παίρνει χαμπάρι, αμέσως μετά να σπεύδουν να της απαγορέψουν να υπερασπιστεί το δίκαιο της.

Ο Ενωσίτης

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X