Σαλάχ για Νούνιες: «Πιστέψτε με, θα πετύχει πολλά γκολ με τη Λίβερπουλ»

Σαλάχ για Νούνιες: «Πιστέψτε με, θα πετύχει πολλά γκολ με τη Λίβερπουλ»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ κύλησε ιδανικά για τη Λίβερπουλ (2-0), χαρίζοντάς της την πρώτη νίκη πρωταθλήματος στο 2023 και επαναφέροντας τα χαμόγελα στο κοινό των Reds μέσα σε μια σεζόν γεμάτη σκαμπανεβάσματα.

Η ικανοποίηση αφορούσε επιμέρους και τον Ντάργουιν Νούνιες. Ο Ουρουγουανός στράικερ μπορεί να μη σκόραρε, αλλά ήταν εκείνος που έτρεξε την αντεπίθεση-«φωτιά» της Λίβερπουλ στη φάση του 1-0, μοιράζοντας ασίστ πάρε-βάλε στον Μο Σαλάχ ο οποίος θέλησε να του ανταποδώσει μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για αυτόν στις δηλώσεις του μετά το ματς:

«Προπονούμαι μαζί με τον Ντάργουιν και γνωρίζω το στυλ του, ξέρω πώς μας αρέσει να παίζουμε και όταν έχουμε την ευκαιρία αντεπίθεσης απλά φεύγουμε και οι δύο προς την περιοχή.

Αμυνόμασταν σε κόρνερ του αντιπάλου, αλλά καταφέραμε να παίξουμε το ένα-δύο και εκείνη τη στιγμή ήξερα ότι θα στείλει την μπάλα στον κενό χώρο, γι’ αυτό έτρεξα όσο πιο πολύ μπορούσα. Γιατί είναι γρήγορος, πολύ γρήγορος»

Το κάναμε μερικές φορές, κόντρα στη Νάπολι και κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι. Ξέρω πώς είναι σαν παίκτης και πιστέψτε με, είμαι σίγουρος ότι θα πετύχει πολλά γκολ για τη Λίβερπουλ στο μέλλον».

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X