Στο «κάδρο» για την Ρεάλ Μαδρίτης ο Κβαρατσκχέλια

Στο «κάδρο» για την Ρεάλ Μαδρίτης ο Κβαρατσκχέλια
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ είναι ο νο.1 στόχος για την Ρεάλ Μαδρίτης το ερχόμενο καλοκαίρι, όμως σε περίπτωση που δεν προχωρήσει η μεταγραφή του, το Plan B των Μαδριλένων ακούει στο όνομα Κβίτσα Κβαρατσχέλια.

Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι αποφασισμένη να ενισχυθεί σημαντικά το ερχόμενο καλοκαίρι και να ανεβάσει το επίπεδο του ρόστερ της. Για το λόγο αυτό στην ισπανική πρωτεύουσα έχουν ήδη ξεκινήσει να καταστρώνουν τα πλάνα τους για τη νέα σεζόν.

Ο νο.1 στόχος για το καλοκαίρι ακουέι στο όνομα Τζουντ Μπέλιγχαμ, ωστόσο σε περίπτωση που δεν υπάρξει deal με τον Άγγλο άσο υπάρχιε έτοιμο Plan B.

Αυτό ακούει στο όνομα Κβίτσα Κβαρατσχέλια, με τον Γεωργιανό άσο, που φέτος κάνει πράγματα και θαύματα με τη φναέλα της Νάπολι, να είναι στη λίστα των Μαδριλένων, για έναν παίκτη που το καλοκαίρι αναμένεται να αποτελέσει ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα της αγοράς.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X