Γκουαρδιόλα: «Η Άρσεναλ είναι η καλύτερη ομάδα στην Premier League»

Γκουαρδιόλα: «Η Άρσεναλ είναι η καλύτερη ομάδα στην Premier League»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η αναμέτρηση ήταν αρχικά προγραμματισμένη για τις 19 Οκτωβρίου, αναβλήθηκε, προκειμένου να διεξαχθεί στις 20/10 ο αγώνας Άρσεναλ-Αϊντχόφεν για το Europa League, που είχε αναβληθεί μετά τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ.

Η Σίτι, δεύτερη στη βαθμολογία και τρεις βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Άρσεναλ, η οποία έχει ένα παιχνίδι λιγότερο, ελπίζει να εμπνευστεί από τη νίκη (1-0) του περασμένου μήνα (27/1) στο Κύπελλο Αγγλίας επί της ομάδας του Λονδίνου.

«Μέχρι στιγμής είναι η καλύτερη ομάδα στην Premier League», είπε ο Πεπ Γκουαρντιόλα σήμερα, σε συνέντευξη Τύπου. «Το νιώσαμε πριν από μερικές εβδομάδες στο Κύπελλο Αγγλίας. Η δέσμευση είναι έντονη. Θα είναι μια μεγάλη, μεγάλη μάχη. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Δεν πιστεύω πραγματικά ότι πριν από μία εβδομάδα ήμασταν εκτός φόρμας και τώρα έχουμε επιστρέψει σε φόρμα. Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό, μπορείς να παίξεις καλά και να κερδίσεις και όλα είναι τέλεια, αλλά αύριο μπορεί να χάσεις. Αύριο είναι σημαντικό παιχνίδι. Όλοι το ξέρουν και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό», πρόσθεσε.

«Δεν έχω κανένα παράπονο. Όλοι κάνουν λάθη, πρώτα εγώ. Η διάθεση είναι καλή, πραγματικά, πολύ καλή για πολλά χρόνια. Είμαστε χαρούμενοι που είμαστε μαζί όχι επειδή κερδίζουμε τη Βίλα ή χάνουμε από την Τότεναμ».

Σοβαρή ΑΕΚ, κέρδισε άνετα τον Άρη 2-0 | AEK Τalk 14/4/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X