Απολογήθηκε ο Γκουαρδιόλα στον Τζέραρντ: «Ήταν ηλίθιο, νιώθω ντροπιασμένος»

Απολογήθηκε ο Γκουαρδιόλα στον Τζέραρντ: «Ήταν ηλίθιο, νιώθω ντροπιασμένος»
Photo Credits: INTIME

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρδιόλα, απολογήθηκε στον Στίβεν Τζέραρντ για τα σχόλια που έκανε για το περίφημο «γλίστρημα» στον αγώνα με την Τσέλσι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετανιωμένος εμφανίστηκε για τη δήλωσή του που αφορούσε τον Τζέραρντ, ο Πεπ Γκουαρδιόλα.

Στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε ο Ισπανός τεχνικόςπριν το παιχνίδι με την Άστον Βίλα, θέλησε να αναφερθεί στα γεγονότα των τελευταίων ημερών με τα σχόλιά του να προκαλούν αντιδράσεις. «Δεν ξέρω εμείς είμαστε υπεύθυνοι για το γλίστρημα του Στίβεν Τζέραρντ, για αυτήν την κατάσταση στο Άνφιλντ. Δεν το ήθελα, λόγω του σεβασμού μου προς τον Τζέραρντ, αλλά είναι δικό μας φταίξιμο;» ανέφερε το Σάββατο ο Ισπανός.

Στη συνέντευξη τύπου παραχώρησε για το επερχόμενο παιχνίδι με την Άρσεναλ την Τετάρτη, ο Ισπανός τεχνικός εμφανίστηκε φανερά μετανιωμένος για τα σχόλια που έκανε λέγοντας πως:

Με αυτόν τον τρόπο θέλησε να απολογηθεί στον θρύλο της Λίβερπουλ, ενώ η ομάδα του ετοιμάζεται για ένα από τα κομβικότερα παιχνίδια της σεζόν μιας και αύριο φιλοξενείται από την Άρσεναλ (15/2 21:30) σε ένα ματς που περιμένει όλος ο ποδοσφαιρικός πλανήτης.

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X