Σέρχιο Ράμος: «Βλέπω τον εαυτό μου ως προπονητή ή πρόεδρο»

Έφτασε τις 30 συμμετοχές με την Παρί ο Σέρχιο Ράμος και παραμένει αήττητος!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο πολύπειρος Ισπανός αμυντικός της Παρί Σεν Ζερμέν, Σέρχιο Ράμος, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της UEFA ενόψει του αγώνα κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου για τη φάση των «16» του Champions League και μοιράστηκε τις σκέψεις του για το μέλλον αποκαλύπτοντας πως βλέπει τον εαυτό του σε ρόλο προέδρου ή προπονητή!

«Επενδύω πολύ χρόνο στο ποδόσφαιρο και δεν είχα πολύ χρόνο για την οικογένεια αυτά τα χρόνια. Έτσι, όταν αποσυρθώ, θα περάσω δύο χρόνια κάνοντας πράγματα με τα παιδιά μου, ζώντας καθημερινά πράγματα που δεν μπορούν να γίνουν με το ποδόσφαιρο, όπως σκι, πηγαίνοντας τα παιδιά σε διακοπές χωρίς πίεση, πηγαίνοντάς τα σε μαθήματα τένις… προσπαθώντας να έχω μια φυσιολογική ζωή», δήλωσε ο κεντρικός αμυντικός.

«Πρέπει να είμαι πιο αφοσιωμένος στη δουλειά μου, αλλά τελικά αυτό που μου δίνει αδρεναλίνη και με φτιάχνει είναι το ποδόσφαιρο. Το έχω κάνει σε όλη μου τη ζωή και είναι αυτό που κάνω καλύτερα. Βλέπω τον εαυτό μου ως πρόεδρο, αθλητικό διευθυντή ή προπονητή στο μέλλον», πρόσθεσε.

Ενώ για τον αγώνα ο Ράμος σχολίασε: «Όταν σκέφτομαι την Μπάγερν, σκέφτομαι την ημέρα που σκόραρα εναντίον της το 2014. Φυσικά, γνωρίζουμε ότι είναι μία από τις καλύτερες ομάδες που μπορούμε να αντιμετωπίσουμε, μια τεράστια πρόκληση. Αλλά το να τους νικήσουμε θα ήταν ένα πολύ θετικό μήνυμα που θα στείλουμε στον κόσμο. Για να κερδίσεις το Τσάμπιονς Λιγκ πρέπει να νικήσεις τους καλύτερους και η Μπάγερν είναι ανάμεσα σε αυτούς κάθε χρόνο».

Σοβαρή ΑΕΚ, κέρδισε άνετα τον Άρη 2-0 | AEK Τalk 14/4/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X