Ο Μασκ πάει για το «μπαμ»: Τα «σκάει» χοντρά για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ο Έλον Μασκ εγκαταλείπει την προσπάθεια εξαγοράς του Twitter!
Photo Credits: INTIME

Ο Έλον Μασκ υποψήφιος αγοραστής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ;

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στις 17 Φεβρουαρίου λήγει η προθεσμία που έχει δώσει η οικογένεια Γκλέιζερ δηλώνοντας την επιθυμία της να πουλήσει τους «κόκκινους διαβόλους».

Και καθώς πλησιάζει αυτή η ημερομηνία, δεν αποκλείεται να υπάρχει μια πρόταση-έκπληξη, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Daily Mail».

Ο Μασκ, δεύτερος πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο σύμφωνα με το Forbes, έχει περιουσία που αγγίζει τα 177 δισεκατομμύρια ευρώ και έχει δηλώσει στο παρελθόν πως αν αγόραζε ποτέ μία μεγάλη ομάδα αυτή θα ήταν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Και σύμφωνα με το Sky Sports η πρότασή του δεν αποκλείεται να φτάσει τα πέντε δισεκατομμύρια ευρώ!

Και είχε σχολιάσει κιόλας, τον περασμένο Αύγουστο μετά το κακό ξεκίνημα της ομάδας τη φετινή σεζόν, πως αγοράζει την Γιουνάιτεντ, λέγοντας λίγο έκανε πλάκα.

Προς το παρόν, επίσημη εκδήλωση ενδιαφέροντος για την αγορά του συλλόγου δεν υπάρχει, μόνο φήμες για μια ομάδα Καταριανών επιχειρηματιών, που όμως δεν έχουν εμφανιστεί για να επιβεβαιώσουν το σενάριο αυτό.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X