Επικίνδυνο δεδικασμένο: Απόφαση «κομμένη και ραμμένη» για το παρεάκι Ολυμπιακού-ΠΑΟ-Κούγια και οι κυβερνητικές πιέσεις!

Επικίνδυνο δεδικασμένο: Απόφαση «κομμένη και ραμμένη» για το παρεάκι Ολυμπιακού-ΠΑΟ-Κούγια και οι κυβερνητικές πιέσεις!
Photo Credits: INTIME

Ο Γκρανκάσας μιλά για την γελοιότητα του Αθλητικού Δικαστή της Super League που άφησε τον Ατρόμητο χωρίς τιμωρία για το διεθνές ρεζίλι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ελληνικό ποδόσφαιρο 2023.

Αντικανονικές εστίες, τσάπες, φτυάρια, παραμορφωμένο έδαφος και αγωνιστικός χώρος, επικίνδυνος για τους ποδοσφαιριστές, όμως δεν φέρει ευθύνη η γηπεδούχος ομάδας.

Ο Ατρόμητος βγήκε λάδι, η ΑΕΚ εκτεθειμένη για όσα κατήγγειλε και τα… πέρασε λάδι η Αθλητική Δικαιοσύνη της Super League. Εκεί όπου ο δικαστής Πρωτοδίκης Αναστάσιος Δάτσκος πέρασε μία δύσκολη εβδομάδα.

Τα τηλέφωνα από κυβερνητικά στελέχη και μη, έπεφταν βροχή για να μην δικαιωθεί η ΠΑΕ ΑΕΚ. Απέναντι στην Ένωση ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός, ο Αλέξης Κούγιας. Ολοι απέναντι της, επειδή κατήγγειλε το πρόβλημα με τα δοκάρια σε ένα γήπεδο αντικανονικό, εικόνες του οποίου ταξίδεψαν σε όλο τον πλανήτη και μας έκαναν διεθνώς ρεζίλι.

Και ο αθλητικός δικαστής στην σημερινή του απόφαση έχει 4 σημεία στο σκεπτικό του, στα οποία καταλαβαίνεις το… παιχνίδι που παίζεται και φέτος στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

1. «Προκύπτει ότι η γηπεδούχος ομάδα προσπάθησε να επαναφέρει αμφότερες τις εστίες στο προβλεπόμενο ύψος, αλλά παρά τις επιστάμενες προσπάθειές της δεν κατάφερε να αποκαταστήσει την δεύτερη εστία…». Αποδέχεται ο δικαστής αυτές τις «τεχνικές εργασίες» με τις τσάπες και τα φτυάρια, αποδέχεται και ότι παρέμεινε το πρόβλημα με το ύψος των εστιών.

2. «Το ζήτημα της απόκλισης των εστιών από τα προβλεπόμενα από τον κανονισμό ύψη, δεν αποδείχθηκε ότι οφείλεται σε υπαιτιότητα της γηπεδούχου ομάδας… » γιατί παρέλαβε από τον Δήμο το γήπεδο το πρωί. Εδώ παίζουν με την νοημοσύνη του Έλληνα φιλάθλου.

3. «Δεν είχαν φθαρεί οι εστίες για να χρήζουν αντικατάστασης…». Η φράση του αθλητικού δικαστή αυτή, δείχνει ότι δεν γνωρίζει καν το αντικείμενο.

4. Το μέγα «λάθος» Μανούχου που αποδείχθηκε σημαντικό στην απόφαση: «Ο διαιτητής του αγώνα κατά τη μέτρηση των εστιών θα παρατηρούσε το ανισόπεδο της γραμμής και θα το κατέγραφε στο Φ.Α, και για το πρόσθετο λόγο της επικινδυνότητας του γηπέδου, γεγονός όμως που δεν συνέβη… ».

Επικίνδυνο δεδικασμένο: Απόφαση «κομμένη και ραμμένη» για το παρεάκι Ολυμπιακού-ΠΑΟ-Κούγια και οι κυβερνητικές πιέσεις!

Και που φτάνουμε;

Για το ρεζίλι στο Περιστέρι και τις εικόνες που ντρόπιασαν το ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεν φταίει ο Ατρόμητος. Δεν φταίει ο ιδιοκτήτης του Γιώργος Σπανός που παίρνει 1,7 εκατ.ευρώ από το Κράτος για να έχει τέτοιο γήπεδο. Δεν φταίει κανείς τους.

Την ευθύνη έχει ο κακός καιρός, η καθίζηση, ο Δήμος, τα δοκάρια που «είχαν πρόβλημα αλλά όχι φθορά».

Απόφαση κομμένη και ραμμένη για να είναι υπέρ της τριπλής εκπροσώπησης (Κούγιας, ΟΣΦΠ, ΠΑΟ) και βγάζει λάδι τον Ατρόμητο.

ΑΕΚ εναντίον όλων.

Ο Γκρανκάσας

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X