Φαν Βέερτ: «Όλοι οι παίκτες στην ΑΕΚ έχουν τρομερά προσόντα, όλοι μπορούν να ξεκινήσουν βασικοί»

Φαν Βέερτ: «Όλοι οι παίκτες στην ΑΕΚ έχουν τρομερά προσόντα, όλοι μπορούν να ξεκινήσουν βασικοί»
Photo Credits: INTIME

Όσα είπε ο Τομ Φαν Βέερτ μετά τη νίκη της ΑΕΚ επί του Λεβαδειακού

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το βάθος του ρόστερ της ΑΕΚ εκθείασε ο Τομ Φαν Βέερτ μετά τη νίκη της Ένωσης επί του Λεβαδειακού, λέγοντας πως όλοι οι ποδοσφαιριστές μπορούν να ξεκινήσουν βασικοί.

Αναλυτικά όσα είπε ο Τομ Φαν Βέερτ:

«Είναι μία καλή νίκη αλλά δε νομίζω ότι πραγματοποιήσαμε την καλύτερη εμφάνιση μας. Στο α’ ημίχρονο κάναμε κάποια λάθη, χάναμε αρκετά εύκολα τις μπάλες, δώσαμε την ευκαιρία στον αντίπαλο να κάνει κάποιες αντεπιθέσεις και όταν κάναμε εμείς επίθεση ήταν αρκετά καλά στημένοι αμυντικά και ήταν αρκετά συμπαγής η αντίπαλη ομάδα. Οπότε θεωρώ ότι δεν ήταν και η καλύτερη μας απόδοση, φυσικά ήταν μία καλή νίκη».

Η ΑΕΚ παίρνει πράγματα από παίκτες που προέρχονται από τον πάγκο. Αν αισθάνεται ότι είναι όλοι οι ποδοσφαιριστές απαραίτητοι και χρήσιμοι για τον Αλμέιδα. «Όλοι οι συμπαίκτες μου έχουν τρομερά προσόντα, όλοι μπορούν να παίξουν στην αρχική ενδεκάδα και νομίζω ότι το έχουν κάνει οπότε οποιαδήποτε αλλαγή και να γίνει κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού τα πράγματα δεν θα πάνε χειρότερα. Μπορούν να γίνουν καλύτερα γιατί προσφέρουν φρεσκάδα στην ομάδα και βοηθάνε στο αποτέλεσμα».

Για το ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα: «Άμα δούμε τα αποτελέσματα που έχουμε απέναντι σε μεγάλες ομάδες στο φετινό πρωτάθλημα, αυτό που θα κάνουμε είναι να πάμε να παίξουμε με πλήρη αυτοπεποίθηση απέναντι στον ΠΑΟΚ, σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να υποτιμήσουμε τον ΠΑΟΚ αλλά ναι, έχουμε μία καλή ομάδα, ποδοσφαιριστές με πολλά προσόντα και θα καταφέρουμε αυτό που θέλουμε να επιδιώξουμε»

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X