Γαλλία: Αναστέλλονται όλα τα αθλητικά γεγονότα στο «Σταντ ντε Φρανς» λόγω των Ολυμπιακών Αγώνων του 2024!

Γαλλία: Αναστέλλονται όλα τα αθλητικά γεγονότα στο «Σταντ ντε Φρανς» λόγω των Ολυμπιακών Αγώνων του 2024!
Photo Credits: INTIME

Την απόφαση να μην διεξαχθεί καμία αθλητική δραστηριότητα στο «Σταντ ντε Φρανς» μέχρι τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024, το Υπουργείο Αθλητισμού της Γαλλίας.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την προετοιμασία της για τη φιλοξενία των Ολυμπιακών Αγώνων του 2024 έχει ξεκινήσει η Γαλλία σύμφωνα με το RMC.

Με εκτενές ρεπορτάζ της η γαλλική ιστοσελίδα αναφέρει, ότι η κυβέρνηση της χώρας, έλαβε την απόφαση να αναστείλει όλα τα αθλητικά γεγονότα τα οποία ήταν προγραμματισμένα να διεξαχθούν στο «Σταντ ντε Φρανς» ώστε να πραγματοποιηθεί εκεί η απαραίτητη ανακαίνιση για τη φιλοξενία του κορυφαίου αθλητικού γεγονότος στον πλανήτη.

Να θυμίσουμε ότι οι Ολυμπιακοί Αγώνες του 2024, θα διαρκέσουν από τις 21 Ιουλίου μέχρι και τις 11 Αυγούστου, ενώ οι Παραολυμπιακοί Αγώνες από τις 28 Αυγούστου μέχρι και τις 8 Σεπτεμβρίου τις ίδιας χρονιάς.

Φυσικά η απόφαση αυτή επηρεάζει και την διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου Γαλλίας τόσο για τη φετινή όσο και για την επόμενη σεζόν, ενώ άγνωστο παραμένει και το γήπεδο το οποίο θα χρησιμοποιήσει ως έδρα η εθνική ομάδα της Γαλλίας μέχρι τότε ώστε να φιλοξενήσει και την Εθνική Ελλάδας για τα προκριματικά του Εuro 2024.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X