StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Δευτέρα 13/2)

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Δευτέρα 13/2)

Ανάλυση και Προγνωστικά

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ – ΕΒΕΡΤΟΝ (22:00) – ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΓΩΝΑ: Η κατρακύλα της Λίβερπουλ συνεχίζεται για τα καλά. Πάνω που έλεγες με τις 4 διαδοχικές νίκες (Τότεναμ 2-1, Σαουθάμπτον 3-1, Άστον Βίλα 3-1, Λέστερ 2-1) σαν να έβρισκε λίγο ρυθμό, ήρθε η επόμενη 4άδα αγώνων να τους διαψεύσει όλους. Μία 4άδα αγώνων με μόλις 1 βαθμό και 1 γκολ στην επίθεση: 1-9 τα γκολ, για την ακρίβεια! Έχασε 3-1 από την Μπρέντφορντ. Έχασε 3-0 από την Μπράιτον. Έμεινε στο 0-0 εντός με την Τσέλσι και την προηγούμενη αγωνιστική έχασε στο «Μολινό» με 3-0 από τη Γουλβς!

Είχε ευκαιρίες, αλλά τι να τις κάνεις όταν δεν σκοράρεις, όταν βγαίνει τετ α τετ ο Νούνιες και σημαδεύει τον Σα. Τι να το κάνεις όταν η άμυνά της θυμίζει τα λίγο πιο παλιά χρόνια που έψαχνε να βρει τον εαυτό της; Εκτός και για το Λίβερπουλ – Έβερτον Στοίχημα είναι οι Φαν Ντάικ, Φιρμίνο, Αρτούρ, Κονατέ, Ντίας. Αμφίβολος ο Ζότα, επιστρέφει ο Φαμπίνιο.

Pamestoixima.gr: Αναλυτική Αξιολόγηση – Παρουσίαση

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ – ΕΒΕΡΤΟΝ (22:00) – ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΓΩΝΑ: Στο ντεμπούτο του Σον Ντάις στον πάγκο της, η Έβερτον νίκησε 1-0 την Άρσεναλ. Η 4η στη σεζόν, η πρώτη μετά το 3-0 επί της Κρίσταλ Πάλας στις 22 Οκτωβρίου! Είχε μεσολαβήσει ένα διάστημα 8 αγώνων κατά τους οποίους είχε πάρει μόλις 2 βαθμούς. Και κάπως έτσι είχε μπει τέλος στη συνεργασία με τον Φρανκ Λάμπαρντ. Περιόρισε σε σημαντικό βαθμό την πρωτοπόρο Άρσεναλ, κατέβασε το ρυθμό και σκόραρε από μία στατική φάση.

Σκόρερ χρίστηκε ο Ταρκόφσκι, με τον Άγγλο στόπερ που είχε συνεργαστεί με τον Ντάις και στην Μπέρνλι, να πιάνει την κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι. Έβγαλε ένταση στο παιχνίδι της, αλλά έχει πολλά πράγματα να διορθώσει ακόμα αν θέλει η Έβερτον να έχει βάσιμες ελπίδες για την παραμονή. Κάποτε, όχι και τόσο παλιά, στόχευε σε ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, όχι πλέον. Νέο πρόβλημα προέκυψε με τον Κάλβερτ-Λιούιν και δίνεται αμφίβολος. Παραμένουν εκτός Τάουνσεντ και Πάτερσον, επιστρέφουν Γκάρνερ και Γκόντφρι.

Η εκτίμηση του αγώνα

ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ – ΙΝΤΕΡ (21:45) – ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΓΩΝΑ: Ακόμη «χτυπούν το κεφάλι» τους οι παίκτες της Σαμπντόρια για την τεράστια χαμένη ευκαιρία της προηγούμενης εβδομάδας στην έδρα της Μόνζα. Ο Μανόλο Γκαμπιαντίνι έδωσε δύο φορές (12’ και 58’) το προβάδισμα στην ομάδα του, η οποία κρατούσε σφιχτά στα χέρια της τη νίκη μέχρι το ένατο λεπτό των καθυστερήσεων. Δυστυχώς, σε εκείνο το λεπτό ο διαιτητής σφύριξε πέναλτι για τους γηπεδούχους, οι οποίοι το μετέτρεψαν σε γκολ και το τελικό 2-2 δεν άφησε ικανοποιημένη καμία ομάδα. Μπορεί να μπήκε τέλος στο σερί τεσσάρων διαδοχικών ηττών, αλλά, όταν είσαι στον πάτο, οι νίκες είναι αυτές που σε κρατούν ζωντανό. Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία, αλλά μάλλον αναζητείται θαύμα. Στη λίστα με τους τραυματίες οι Κόντι (μπακ), Τριμπόλι (μέσος), Σαμπίρι (μεσοεπιθετικός), Πουσέτο (μεσοεπιθετικός), Κουαλιαρέλα (επιθετικός) και Ντε Λούκα (φορ). Τιμωρημένος ο Λερίς (δεξιός χαφ).

Stoiximan: Αξιολόγηση της στοιχηματικής

ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ – ΙΝΤΕΡ (21:45) – ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΓΩΝΑ: Χωρίς να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης, η Ίντερ πήρε σχετικά εύκολα το ντέρμπι μίσους με τη Μίλαν, που τη διατήρησε στη 2η θέση της βαθμολογίας. Από την άλλη, δεν άλλαξε τίποτε σε σχέση με την πρωτοπόρο Νάπολι, η οποία συνεχίζει ακάθεκτη. Θεωρητικά, οι «νερατζούρι» την καταδιώκουν, αλλά όταν βλέπει κανείς το -13 από την κορυφή, καταλαβαίνει ότι τα πράγματα είναι εξαιρετικά ζόρικα. Ρεαλιστικά, ο στόχος θα πρέπει να είναι η παραμονή στην πρώτη τετράδα, που δίνει εισιτήριο για τους ομίλους του Champions League. Το μοναδικό γκολ που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε ο Λαουτάρο Μαρτίνες (34’). Ο Αργεντινός επιθετικός βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση, έχοντας πετύχει τα 5 τελευταία γκολ της ομάδας του. Με εξαίρεση τον τραυματία Κορέα (επιθετικός), δεν υπάρχουν άλλα προβλήματα τραυματισμών ή τιμωριών.

Η εκτίμηση του αγώνα

Το StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρου, Προγνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκετ, τένις και NBA.

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X