Αύριο η απόφαση για το Ατρόμητος - ΑΕΚ

Αύριο η απόφαση για το Ατρόμητος - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Αύριο αναμένεται να εκδοθεί η απόφαση για το ματς με τα δοκάρια ανάμεσα στον Ατρόμητο και την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετατίθεται κατά 24 ώρες η απόφαση για το ματς των… δοκαριών ανάμεσα στον Ατρόμητο και την ΑΕΚ που δεν διεξήχθη στις 5 Φεβρουαρίου στο Περιστέρι λόγω του δεδομένου και οφθαλμοφανούς προβλήματος στις διαστάσεις.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η απόφαση για το ματς του Περιστερίου ανάμεσα στον Ατρόμητο και την ΑΕΚ που ήταν να βγει βάσει των όσων γράφονταν την περασμένη Πέμπτη, σήμερα, παίρνει μετάθεση 24 ώρες.

Έτσι βάσει πηγών εντός ΑΕΚ, η απόφαση για την τύχη του ματς θα εκδοθεί αύριο Τρίτη!

Να επισημάνουμε πως η ΑΕΚ είχε επισημάνει εγκαίρως το πρόβλημα με το ύψος των δοκαριών στο γήπεδο του Περιστερίου και οι ιθύνοντες του Ατρομήτου δεν μπόρεσαν να το διορθώσουν, οπότε με βάση τους κανονισμούς, ο διαιτητής δεν ξεκίνησε το ματς, με τους γηπεδούχους να είναι υπαίτιοι.

Επίσης, πρέπει να σημειωθεί πως ανεξαρτήτως της πρωτόδικης απόφασης, θα υπάρχει δικαίωμα για άσκηση έφεσης σε οποιαδήποτε από τις δύο ομάδες που θεωρεί ότι αδικείται από την απόφαση.

ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)http://ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X