Σοκ για την Τότεναμ: Υπέστη ρήξη χιαστού ο Μπετανκούρ

Σοκ για την Τότεναμ: Υπέστη ρήξη χιαστού ο Μπετανκούρ
Photo Credits: INTIME

Ο Ροντρίγο Μπεντανκούρ υπέστη ρήξη χιαστού στην αναμέτρηση της Τότεναμ με την Λέστερ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ροντρίγο Μπεντανκούρ υπέστη ρήξη χιαστού στην αναμέτρηση της Τότεναμ με την Λέστερ και θα μείνει εκτός δράσης για έξι έως επτά μήνες.

Η Τότεναμ συνετρίβη από τη Λέστερ στο «King Power Stadium» με 4-1, όμως χειρότερο από το αποτέλεσμα είναι η απώλεια του Ροντρίγο Μπεντανκούρ. Ο Ουρουγουανός μέσος τραυματίστηκε στο γόνατο στο 60ο λεπτό του ματς με τις Αλεπούδες μετά από σύγκρουσή του με τον Ναμπαλίς Μεντί και οι εξετάσεις έδειξαν πως υπέστει ρήξη χιαστού και θα μείνει εκτός για έξι έως επτά μήνες.

Ο 25χρονος χαφ αποκτήθηκε το καλοκαίρι από την Γιουβέντους αντί 19 εκατομμύρια ευρώ και έγινε βασικός στο πλάνο του Αντόνιο Κόντε, καθώς στην πρώτη του σεζόν με τους Σπερς μέτρησε 26 εμφανίσεις, με έξι γκολ και δυο ασίστ σε περισσότερα από 2.100 αγωνιστικά λεπτά. Θυμίζουμε πως το κέντρο των Λονδρέζων ήταν ήδη πληγωμένο, καθώς είναι τραυματίας και ο Ίβες Μπισούμα, ο οποίος επίσης αναμένεται να χάσει τη σεζόν.

Κώστας Τσίλης: Η ΑΕΚ για κάποιες κινήσεις, δεν γίνεται να μην βιαστεί
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X