«Αγάπη μου…»: Η κόρη της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη «λιώνει» για τον 34χρονο σύντροφό της

«Αγάπη μου…»: Η κόρη της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη «λιώνει» για τον 34χρονο σύντροφό της

Μακριά του δεν μπορεί κι αυτό… φαίνεται

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δεν κρύβεται πλέον ο έρωτας της Μελίνας Νικολαΐδη με τον επιχειρηματία και ιδιοκτήτη γυμναστηρίου, Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη, ο οποίος, μάλιστα, παίζει βόλεϊ, αγωνιζόμενος με την ομάδα της ΑΕΚ.

Η πανέμορφη 19χρονη κόρη της Δέσποινας Βανδή πλέει σε πελάγη ευτυχίας και δεν παραλείπει να το δημοσιεύσει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Αν και πραγματοποιεί τις σπουδές της στο Λονδίνο, η ίδια ταξιδεύει συχνά στην Ελλάδα για να βρίσκεται με τον Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη.

Ωστόσο, το τελευταίο παιχνίδι της ΑΕΚ, δεν τους βρήκε μαζί, γεγονός, όμως, που δεν την σταμάτησε από το να δείξει τη στήριξή της στον αγαπημένο της σε αυτό το σημαντικό παιχνίδι.

Σύμμαχος αυτήν τη φορά, τα social media, αφού η Μελίνα, έστειλε τη θετική της ενέργεια μέσα από το repost σε story της κοινής τους φίλης, η οποία βρισκόταν εκείνη τη στιγμή το γήπεδο.

Διαβάστε περισσότερα

Η Ανάλυση του ΠΑΟΚ - ΑΕΚ από τον Άκη Ζήκο | AEK After 29/04/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X