Ειρωνεία από Γκουαρδιόλα; «Μήπως φταίει η Μάντσεστερ Σίτι και για το γλίστρημα του Τζέραρντ;»

Ειρωνεία από Γκουαρδιόλα; «Μήπως φταίει η Μάντσεστερ Σίτι και για το γλίστρημα του Τζέραρντ;»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με ειρωνικό τρόπο απάντησε ο Πεπ Γκουαρδιόλα όταν ρωτήθηκε για τους νέους… μπελάδες που φέρνουν τη Μάντσεστερ Σίτι αντιμέτωπη με τιμωρία.

Ο Ισπανός τεχνικός έδωσε συνέντευξη Τύπου για τη σημερινή αναμέτρηση πρωταθλήματος με την Άστον Βίλα και δεν ήταν δυνατόν να μην αναφερθεί στην πολύκροτη υπόθεση με τις κατηγορίες εναντίον των «Πολιτών» για οικονομικές παραβάσεις. ‘

Πρόκειται, εξάλλου, για ένα θέμα με πολλές αντιδράσεις τόσο στην Αγγλία, όσο και εκτός αυτής.

Ο Γκουαρδιόλα πρώτα είπε ότι οι περισσότερες έχουν καταδικάσει τον σύλλογο πριν καν κατατεθούν τα σχετικά στοιχεία και εξέφρασε την άποψη πως η Σίτι θα δικαιωθεί.

Και, μάλιστα, ο Ισπανός έγινε και ειρωνικός (υπεν)θυμίζοντας το γλίστρημα του Στίβεν Τζέραρντ στο παιχνίδι με την Τσέλσι που είχε στερήσει ένα πρωτάθλημα από τους «κόκκινους», τίτλος που είχε καταλήξει στη Μάντσεστερ Σίτι.

«Δεν ξέρω εμείς είμαστε υπεύθυνοι για το γλίστρημα του Στίβεν Τζέραρντ, για αυτήν την κατάσταση στο Άνφιλντ. Δεν το ήθελα, λόγω του σεβασμού μου προς τον Τζέραρντ, αλλά είναι δικό μας φταίξιμο;» είπε ο Γκουαρδιόλα.

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X