Οτσάλ: «Ευχαριστώ τον Ελληνικό λαό για την στήριξη του στους σεισμοπαθείς της Τουρκίας»

Εικόνες από το πάρτι της νίκης της ΑΕΚ επί του ΟΣΦΠ στο «καμίνι» της Νέας Φιλαδέλφειας
Photo Credits: INTIME

Ο προπονητής της ΑΕΚ ήταν συγκινημένος από την στήριξη του Ελληνικού λαού στην πατρίδα του

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ πήρε μια μεγάλη νίκη επί του Παναθηναϊκού ωστόσο μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής Γιουνούς Οτσάλ στάθηκε αρχικά στην συγκινητική στήριξη του Ελληνικού λαού στους σεισμοπαθείς της Τουρκίας.

Συγκεκριμένα ο Τούρκος προπονητής της ΑΕΚ σχολίασε:

«Πριν πω οτιδήποτε για τον αγώνα θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ  για τη στήριξη που υπάρχει από τον ελληνικό λαό προς τους συμπατριώτες μου για το ενός λεπτού σιγή που κρατήθηκε στη μνήμη των θυμάτων του φονικού σεισμού.
Όσον αφορά τον αγώνα δεν ξεκινήσαμε καλά και μπορώ να πω ότι στο πρώτο σετ ήμασταν τυχεροί γιατί εκμεταλλευτήκαμε τα λάθη του αντιπάλου μας. Πρέπει να είμαστε πιο επιθετικοί, πιο αποφασιστικοί γιατί έχουμε πραγματικά σπουδαίες αθλήτριες.
Φυσικά είναι μια πολύ σημαντική νίκη σε μια δύσκολη έδρα . Ο κόσμος του Παναθηναϊκού ήταν πολύ θερμός, αλλά το ξεπεράσαμε. Προσωπικά στο δικό μου το μυαλό δεν μετρά η θέση που θα πάρουμε στην κανονική διάρκεια, αλλά κερδίζοντας τέτοιου είδους αγώνες και κερδίζοντας γενικά συνεχώς γιατί μετράμε 15 μήνες είναι πολύ σημαντικό για τη δική μας ψυχολογία, αλλά και για τα μηνύματα που στέλνουμε στις άλλες ομάδες»

 

Πάνος Λούπος: Με... οδηγό την ΕΝΩΣΗ η ΑΕΚ θα πετύχει ξανά
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X