Και στην κωμική φάση του Βαλμπουενά λάθος έκανε ο Νταμπάνοβιτς - Ο κανονισμός λέει και αποβολή Ρέαμπτσιουκ! (VIDEO)

Και στην κωμική φάση του Βαλμπουενά λάθος έκανε ο Νταμπάνοβιτς - Ο κανονισμός λέει και αποβολή Ρέαμπτσιουκ! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Διαβάστε τι λέει ο κανονισμός για την φάση του Βαλμπουενά που... μπήκε στο γήπεδο αντικανονικά

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Όλα λάθος τα έκανε ο Νίκολα Νταμπάνοβιτς στην περιβόητη φάση με τον Ματιέ Βαλμπουενά στη νίκη της ΑΕΚ επί του Ολυμπιακού (3-0).

Συγκεκριμένα, ο Γάλλος άσος των Πειραιωτών είχε μπει στον αγωνιστικό χώρο δίχως να πάρει άδεια, μετά από τραυματισμό του, για να… κόψει τον Άμραμπατ, διότι έβγαινε στην αντεπίθεση ο Πινέδα ένας-ένας με τον Ρέαμπτσιουκ.

Τι λέει ο κανονισμός;

Αν ένας παίκτης , που χρειάζεται την άδεια του διαιτητή για να επιστρέψει στον αγωνιστικό χώρο, επιστρέφει χωρίς την άδεια του διαιτητή, ο διαιτητής πρέπει:

• να σταματήσει το παιχνίδι (όχι αμέσως, αν ο παίκτης δεν επηρεάζει το παιχνίδι ή έναν αξιωματούχο αγώνα ή αν μπορεί να εφαρμοστεί το πλεονέκτημα).

Ο Μαυροβούνιος λοιπόν δεν έκανε τίποτα από τα παραπάνω. Δεν σταμάτησε άμεσα το παιχνίδι όταν ο Βαλμπουενά επηρέασε το παιχνίδι, ούτε εφάρμοσε το πλεονέκτημα!

Το σωστό ήταν να αφήσει τη φάση, εφόσον υπήρχε πλεονέκτημα και εν συνεχεία να κιτρινίσει τον Βαλμπουενά και να αποβάλλει τον Ρέαμπτσιουκ.


ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)http://ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X