Ο Παλίκουτσα αναλαμβάνει τεχνικός διευθυντής στον Άρη (vids)

Ο Παλίκουτσα αναλαμβάνει τεχνικός διευθυντής στον Άρη (vids)
Photo Credits: INTIME

Ο Ρόμπερτ Παλίκουτσα βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη για να αναλάβει την θέση του τεχνικού διευθυντή στον Άρη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μπορεί ακόμα να βρισκόμαστε στα μέσα Φεβρουαρίου και το πρωτάθλημα να είναι στην τελική ευθεία της κανονικής διάρκειας, πριν τα play offs, όμως στον Άρη έχουν ήδη ξεκινήσει τον προγραμματισμό ενόψει της νέας σεζόν.

Αυτόν, θα τον τρέξει ο Ρόμπερ Παλίκουτσα από την θέση του τεχνικού διευθυντή. Ο 44χρονος παλαίμαχος αμυντικός, βρίσκεται ήδη στην Θεσσαλονίκη, έχει μιλήσει με τον Θόδωρη Καρυπίδη και έχουν καταλήξει σε συμφωνία.

Μάλιστα, αύριο το θα είναι στο Κλεάνθης Βικελίδης, προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά το ματς των «κίτρινων» με τον Παναθηναϊκό και από Δευτέρα θα ξεκινήσει ο προγραμματισμός για τη νέα αγωνιστική περιόδου.

Το βιογραφικό του Παλίκουτσα

Η καριέρα του Παλίκουτσα ως ποδοσφαιριστής περιορίστηκε στη Γερμανία. Ο 44χρονος που αναλαμβάνει τεχνικός διευθυντής του Άρη αγωνίστηκε σε Τριέρ, FSV Salmrohr, Ζανκτ Πάουλι, Φορτούνα Ντίσελντορφ και TuS Bösinghoven.

Ως τεχνικός διευθυντής έχει να επιδείξει έργο σε ομάδες όπως οι Ριέκα (αθλητικός διευθυντής από τον Ιούνιο του 2021 έως τον Αύγουστο του 2022), Νυρεμβέργη (CEO από τον Απρίλιο του 2019 ως τον Ιούλιο του 2020), Φορτούνα Ντίσελντορφ (επικεφαλής της πρώτης ομάδας Ιούλιος του 2016 ως τον Απρίλιο του 2019, ενώ ήταν επικεφαλής marketing του συλλόγου από το 2010 έως το 2016).

Ο Ρόμπερτ Παλίκουτσα είναι ένας άνθρωπος, ο οποίος όπου έχει εργαστεί έχει ρίξει το βάρος του στην ανάπτυξη των ακαδημιών, στην εξέλιξη των παιδιών ώστε να βρεθούν στην πρώτη ομάδα. Στόχος του είναι επίσης η δημιουργία δικτύου scouting. Αυτό φρόντισε να κάνει σε Φορτούνα Ντίσελντορφ, Νυρεμβέργη και Ριέκα.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ έχασε δικό της Πρωτάθλημα, με δικά της λάθη - Αυτό είναι ευθύνη για το καλοκαίρι» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X