Παυλίδης και Δουβίκας σαρώνουν στην Ολλανδία και ηγούνται της κούρσας των κορυφαίων σκόρερ

«Η Σαλερνιτάνα ενδιαφέρεται έντονα για τον Παυλίδη»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η 21η αγωνιστική της Eredivisie άνοιξε την Παρασκευή (10/2) με την αναμέτρηση ανάμεσα στην Άλκμααρ και την Εξέλσιορ. Η ομάδα του Βαγγέλη Παυλίδη και του Παντελή Χατζηδιάκου ήταν σαρωτική και επικράτησε της αντιπάλου του 5-0. Μάλιστα, ο Έλληνας επιθετικός ήταν εκείνος που διαμόρφωσε το αποτέλεσμα με γκολ στο 38ο λεπτό.

Κάπως έτσι, με το άνοιγμα της αγωνιστικής ο Παυλίδης έφτασε τα δέκα του γκολ στο πρωτάθλημα φτάνοντας τον Μπράιαν Μπρόμπεϊ και ανέβηκε στην δεύτερη θέση του πίνακα των σκόρερ. Κάπως έτσι, οι κορυφαίες θέσεις των “κανονιών” της Eredivisie έχει ελληνικό χρώμα.

Ο Τάσος Δουβίκας με τη φανέλα της Ουτρέχτης βρίσκεται στην πρώτη θέση με 11 γκολ, ένας αριθμός που μπορεί να μεγαλώσει ακόμη περισσότερο την Κυριακή (12/2), με την ομάδα του να φιλοξενεί την Βίτεσε. Από κοντά βρίσκεται ο Μπρόμπεϊ, ο οποίος θα προσπαθήσει να χαλάσει το ελληνικό… πάρτι, καθώς ο Άγιαξ υποδέχεται την Βάλβααικ.

Την πεντάδα συμπληρώνουν τα αστέρια της PSV, Κόντι Χάκπο και Τσάβι Σίμονς με εννέα γκολ. Η Αϊντχόφεν το Σάββατο (11/2) αντιμετωπίζει την Χρόνινχεν.

Οι κορυφαίοι πέντε σκόρερ:

Τάσος Δουβίκας (Ουτρέχτη) 11 γκολ
Βαγγέλης Παυλίδης (Άλκμααρ) 10 γκολ
Μπράιαν Μπρόμπεϊ (Άγιαξ) 10 γκολ
Κόντι Χάκπο (Αϊντχόφεν) 9 γκολ
Τσάβι Σίμονς (Αϊντχόφεν) 9 γκολ

Η Ελλάδα έχει παράδοση στην Ολλανδία, με τον Γιώργο Γιακουμάκη τη σεζόν 2020/21 να πετυχαίνει 29 γκολ σε 33 παιχνίδια να σπάει τα κοντέρ και τον Νίκο Μαχλά παλαιότερα να γράφει ιστορία με Βίτεσε και Άγιαξ.

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X