Ελευθερία Τσιάρτα: «Ο Βασίλης έχει να δει τη μητέρα του τρία χρόνια, δεν θέλω καμία σχέση μαζί του»

Original 21 κατά της πρόσληψης Τσιάρτα στην ΑΕΚ! - «Είναι σκουπίδι!» (ΦΩΤΟ)

Έχουν πάρει σαφείς αποστάσεις

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σαφείς αποστάσεις από τον Βασίλη Τσιάρτα πήραν η μητέρα και η αδελφή του μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσαν.

Η µητέρα του, Σοφία, και η αδελφή του, Ελευθερία Αναστασίου Τσιάρτα, εξέφρασαν την αντίθεσή τους με τη στάση του ποδοσφαιριστή, υπογραμμίζοντας ότι στην οικογένειά τους δεν είχαν ποτέ οµοφοβικές, ρατσιστικές ή εθνικιστικές αντιλήψεις.

«Η ανακοίνωση βγήκε για να τιµήσουµε πιο πολύ τη µνήµη του πατέρα µας, γιατί ο Βασίλης έδωσε µια συνέντευξη και αναφέρθηκε στον αείµνηστο πατέρα µας, Αναστάσιο Τσιάρτα. Η δήλωση που κάναµε τα λέει όλα», λέει αρχικά η Ελευθερία Τσιάρτα και εξηγεί: «∆εν συµφωνούµε µε τις απόψεις του, τόσο εγώ όσο και η µητέρα µου, τόσο του ίδιου όσο και αυτού του κόµµατος, αλλά και γενικώς µε όλη αυτή τη συµπεριφορά που έχει ο Βασίλης.

∆εν τον αναγνωρίζουµε και εµείς. Ο µπαµπάς µου ήταν ένας σπουδαίος δηµοσιογράφος για πολλά χρόνια στην περιοχή της Αλεξάνδρειας Ηµαθίας και είχε την εφηµερίδα “Τα Νέα του Ρουµλουκιού”, η οποία έβγαινε από το 1981 έως το 2007. Ηταν από τα πιο δυναµικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ, παρότι δεν πολιτεύτηκε ποτέ. Ενδεικτικό είναι πως, όταν είχε έρθει ο Ανδρέας Παπανδρέου από την Αµερική, ο πατέρας µου τον είχε επισκεφθεί στο Καστρί. Ο µπαµπάς µου, αν ζούσε, δεν θα αναγνώριζε και δεν θα αποδεχόταν όλη αυτή την κατάσταση µε τον Βασίλη.

Διαβάστε τη συνέχεια

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X