Μέσι, Μπενζεμά και Μπαπέ οι τρεις υποψήφιοι για το βραβείο «Τhe Best» για το 2022 (ΦΩΤΟ)

Μέσι, Μπενζεμά και Μπαπέ οι τρεις υποψήφιοι για το βραβείο «Τhe Best» για το 2022 (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Έγιναν γνωστοί το απόγευμα της Παρασκευής οι τρεις φιναλίστ για το βραβείο The Best FIFA Men's player για το 2022

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η FIFA ανακοίνωσε την Παρασκευή τους τρεις φιναλίστ το βραβείο του κορυφαίου ποδοσφαιριστή για το 2022. Στη λίστα της Ομοσπονδίας βρίσκονται οι αστέρες της Παρί Σεν Ζερμέν, Λιονέλ Μέσι, Κιλιάν Μπαπέ και ο αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης, Καρίμ Μπενζεμά.

Όσον αφορά τη λίστα για την κορυφαία παίκτρια της χρονιάς στην τριάδα βρίσκονται οι Μπεθ Μεντ, Άλεξ Μόργκαν και η νικήτρια της προηγούμενης χρονιάς, Αλέξια Πουτέγιας.

Αυτά τα δύο βραβεία απονέμονται στους  κορυφαίους παίκτες του γυναικείου και ανδρικού ποδοσφαίρου όπως ψηφίστηκαν από μια διεθνή επιτροπή που περιλαμβάνει αντίστοιχα τους σημερινούς προπονητές όλων των εθνικών ομάδων γυναικών/ανδρών, τους σημερινούς αρχηγούς όλων των εθνικών ομάδων γυναικών/ανδρών, δημοσιογράφους και φιλάθλους εγγεγραμμένους στο FIFA.com.

Όλοι οι νικητές των «The Best FIFA Football Awards 2022» θα γίνουν γνωστοί και θα  στεφθούν σε ειδική τελετή τη Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2023 στο Παρίσι.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X