Γκουαρδιόλα: «Είμαι σίγουρος πως θα αθωωθούμε, δεν θέλω να φύγω από τη Σίτι»

Γκουαρδιόλα: «Είμαι σίγουρος πως θα αθωωθούμε, δεν θέλω να φύγω από τη Σίτι»
Photo Credits: INTIME

Για τις κατηγορίες που βαραίνουν τη Σίτι μίλησε ο Πεπ Γκουαρδιόλα, λέγοντας πως είναι βέβαιος ότι οι «πολίτες» θα αθωωθούν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αντιμέτωπη με πολύ βαριές κατηγορίες είναι η Μάντσεστερ Σίτι, με τους «πολίτες» να κινδυνεύουν ακόμη και με υποβιβασμό. Ωστόσο, ακόμη και έτσι ο Πεπ Γκουαρδιόλα ξεκαθάρισε πως θέλει να παραμείνει στην ομάδα, ενώ δήλωσε σίγουρος πως τελικά θα αθωωθούν.

Αναλυτικά όσα είπε ο Πεπ Γκουαρδιόλα:

«Η πρώτη μου σκέψη είναι ότι έχουμε ήδη καταδικαστεί. Αυτό που συμβαίνει αυτή τη στιγμή, αυτό που συνέβη τη Δευτέρα είναι το ίδιο με αυτό που συνέβη με την UEFA… είχαμε ήδη κατηγορίες και τώρα μόλις “χρεωθήκαμε”. Ο σύλλογος απέδειξε ότι ήμασταν εντελώς αθώοι (με την UEFA).

Πρέπει να καταλάβετε ότι 19 ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ μας κατηγορούν χωρίς την ευκαιρία να υπερασπιστούμε τους εαυτούς μας. Πιστεύω πως θα αθωωθούμε. Ανάμεσα στις 19 ομάδες και τον λόγο του συλλόγου μου, του ιδιοκτήτη μου, του προέδρου μου, του διευθύνοντος συμβούλου μου, των ανθρώπων μου, που έχουν εξηγήσει τα πάντα, ξέρετε ακριβώς με ποια πλευρά είμαι»

Ο χρόνος θα καθορίσει τί θα συμβεί. Αλλά σε περίπτωση που δεν είμαστε αθώοι, θα δεχτούμε αυτό που θα αποφασίσει ο δικαστής και η Premier League. Θα πέσουμε στη χαμηλότερη κατηγορία, κανένα πρόβλημα. Έχουμε βρεθεί εκεί και στο παρελθόν. Θα καλέσουμε πίσω τον Πολ Ντίκοφ, τον Μάικ Σάμερμπι και θα κάνουμε μια καλή πορεία. Δεν είναι μια πρωτοφανής ιστορία. Είναι η δεύτερη φορά που συμβαίνει. Είμαι απόλυτα πεπεισμένος ότι θα είμαστε αθώοι.

Δεν θα φύγω από τη θέση του προπονητή. Σας διαβεβαιώ πως τώρα θέλω να μείνω περισσότερο από ποτέ.»

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X