Μάντσεστερ Σίτι: Ποιος θα είναι ο διάδοχος του Γκουαρδιόλα - Ζιντάν, Ποτσετίνο και... εκπλήξεις

Μάντσεστερ Σίτι: Ποιος θα είναι ο διάδοχος του Γκουαρδιόλα - Ζιντάν, Ποτσετίνο και... εκπλήξεις
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Θα φύγει ο Πεπ Γκουαρδιόλα από τη Μάντσεστερ Σίτι μετά τους νέους… μπελάδες του συλλόγου; Κι αν φύγει ποιος θα τον αντικαταστήσει; Ήδη άρχισαν τα σενάρια για τον αντικαταστάτη του.

Είναι περίεργη περίοδος αυτή για τους «Πολίτες», οι οποίοι κατηγορούνται για οικονομικές παραβάσεις και βρίσκονται αντιμέτωποι με τιμωρία. Πρόκειται, βέβαια, για μια υπόθεση που μπορεί να… τραβήξει και για τέσσερα χρόνια, ωστόσο ο Ισπανός τεχνικός είναι στο επίκεντρο καθώς είχε δηλώσει πως αν ο σύλλογος δεν ήταν ειλικρινής μαζί του σε ό,τι αφορά τα οικονομικά ζητήματα, ο ίδιος θα αποχωρήσει.

Με δεδομένη αυτή την δήλωση άρχισαν τα σενάρια για τον αντικαταστάτη του Γκουαρδιόλα, αν και δεν μπορεί να προσδιοριστεί η χρονική περίοδος της αποχώρησής του, αν αυτό συμβεί.

Υπάρχουν, πάντως, ήδη δημοσιεύματα που τον θέλουν να φεύγει στο τέλος της φετινής σεζόν. Και ποιος θα τον διαδεχθεί;

Πρώτο ακούγεται το όνομα του Μαουρίσιο Ποτσετίνο, ο οποίος παραμένει χωρίς ομάδα μετά την αποχώρησή του από την Παρί Σεν Ζερμέν. Χωρίς δουλειά, μετά τη Ρεάλ Μαδρίτης, είναι και ο Ζινεντίν Ζιντάν, ο οποίος… ονειρευόταν τον πάγκο της εθνικής ομάδας της Γαλλίας, αλλά εκεί θα συνεχίσει ο Ντιντιέ Ντεσάμπ.

Αυτοί οι δύο εμφανίζονται ως φαβορί, αλλά υπάρχουν και… εκπλήξεις. Όπως είναι ο Βενσάν Κομπανί, ο οποίος έπαιξε έντεκα χρόνια στη Σίτι και κατόπιν έγινε παίκτης-προπονητής στην Άντερλεχτ, ενώ το περασμένο καλοκαίρι ανέλαβε την Μπέρνλι. Απόλυτα ταυτισμένος με την ομάδα, γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις και μπορεί να την καθοδηγήσει στην μετά Γκουαρδιόλα εποχή.

τα ρεπορτάζ αναφέρουν, επίσης, το όνομα του άνεργου Τόμας Τούχελ, αλλά και του Γιούλιαν Νάγκελσμαν και τον Ντιέγο Σιμεόνε, καθώς ειδικά για τον Αργεντινό δεν θεωρείται καθόλου σίγουρο ότι θα συνεχίσει στην Ατλέτικο Μαδρίτης.

Η Ανάλυση του ΑΕΚ - Άρη 2-0 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 15/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X