Ο Κούγιας παρίσταται στην εκδίκαση για το Ατρόμητος - ΑΕΚ!

Ο Κούγιας παρίσταται στην εκδίκαση για το Ατρόμητος - ΑΕΚ!
Photo Credits: INTIME

Ο Αλέξης Κούγιας έφθασε από τη Θεσσαλονίκη και είναι στα γραφεία της Super League για την υπόθεση του ΑΕΚ - Ατρόμητος

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στα γραφεία της Super League, όπου θα εκδικαστεί η υπόθεση του ματς του Ατρόμητου με την ΑΕΚ που διεξήχθη ποτέ λόγω προβλήματος στα δοκάρια βρίσκεται ο Αλέξης Κούγιας.

Ο Κούγιας θα εκπροσωπήσει τον Ατρόμητο, καθώς όπως είπε ο ίδιος αποδέχθηκε την πρόσκληση από τον μεγαλομέτοχο των Περιστεριωτών, Γιώργο Σπανό και έτσι παρίσταται στη δίκη.

Από τη στιγμή που ο Κούγιας είναι «παρών»,  η δίκη θα ξεκινήσει κανονικά, ενώ το “παρών” δίνουν και ο Ολυμπιακός, με τον Παναθηναϊκό που θα κάνουν πρόσθετη παρέμβαση, ζητώντας να διεξαχθεί κανονικά το παιχνίδι.

Να θυμίσουμε πως το πρωί ο Κούγιας έκανε γραφικές δηλώσεις.

Στη δίκη του Άλκη Καμπανού ο Αλέξης Κούγιας υποστήριξε: «Έχω ένα κώλυμα και η δίκη θα πρέπει να τελειώσει νωρίς διότι θα το πω με χιούμορ, με επέλεξαν τα δοκάρια του Ατρομήτου να τα υπερασπιστώ. Έτσι θα πρέπει να βρίσκομαι στη 1.30 στην Αθήνα. Είναι μια σημαντική δίκη γι αυτή την κορυφαία κοινωνική εκδήλωση το ποδόσφαιρο που δυστυχώς έχει καταντήσει έρμαιο κακοποιών και στοιχηματζίδων».

 

Σταμάτης Βούλγαρης: Η ΑΕΚ οφείλει να κινηθεί γρήγορα μεθοδικά και ουσιαστικά
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X