Παγκόσμιο Συλλόγων: «Φουλ» για το 5ο τρόπαιο η Ρεάλ

Παγκόσμιο Συλλόγων: «Φουλ» για το 5ο τρόπαιο η Ρεάλ
Photo Credits: INTIME

«Πάτησε» την Αλ Αχλί και... έφυγε για τον τελικό του Παγκοσμίου συλλόγων η Ρεάλ!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Ρεάλ Μαδρίτης, στην επιστροφή της στη διοργάνωση μετά από τρία χρόνια, θα είναι η αντίπαλος της Αλ Χιλάλ στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων, που θα διεξαχθεί το Σάββατο (11/02) στην πρωτεύουσα του Μαρόκου, Ραμπάτ.

Παρά τις πολλές και σημαντικές απουσίες που είχε η «βασίλισσα» (σ.σ. Μπενεζεμά, Κουρτουά, Μιλιτάο, Λούκας Βάθκεθ, Μεντί, Ασένσιο), επικράτησε άνετα με 4-1 της Αλ Αχλί (σ.σ. συναντήθηκαν για πρώτη φορά), στο δεύτερο ημιτελικό που διεξήχθη στο «Μπουλαΐ Αμπντάλα», χάρις στα γκολ των Βινίσιους στο 42ο λεπτό, Βαλβέρδε στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου (47΄), Ροντρίγο στο 90΄+3 και Αρίμπας στο 90΄+8.

Το συγκρότημα του Μαρσέλ Κόλερ μείωσε στο 65΄ με το πέναλτι του Μααλούλ, ενώ στο 86΄ ο Λούκα Μόντριτς απέτυχε να σκοράρει από την «ασβεστένια βούλα», μετά την ανατροπή του Βινίσιους και την υπόδειξη του πέναλτι μετά την χρήση του VAR.

Έστω κι έτσι, η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι, κάτοχος του ρεκόρ τίτλων στη διοργάνωση (2014, 2016, 2017 και 2018), θα έχει την ευκαιρία να προσθέσει στην πλούσια συλλογή της το 5ο τρόπαιο απέναντι στους Σαουδάραβες του Ραμόν Ντίας, που χθες επιβλήθηκαν με 3-2 της Φλαμένγκο.

Η Αλ Αχλί στην 8η συμμετοχή της στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων θα επιδιώξει να πάρει την 3η θέση για 4η φορά στην ιστορία της (2006, 2020, 2021 οι τρεις προηγούμενες).

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X