Ο Ολυμπιακός δεν ανακοινώνει αποστολή για το ντέρμπι με την ΑΕΚ

Ο Ολυμπιακός δεν ανακοινώνει αποστολή για το ντέρμπι με την ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Μίτσελ δεν ανακοινώνει αποστολή για τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου με την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ολυμπιακός δεν ανακοινώνει αποστολή για το ντέρμπι των ημιτελικών του Κυπέλλου με την ΑΕΚ.

Δεν ανακοίνωσε αποστολή για ΑΕΚ ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Μίτσελ.

Να θυμίσουμε πως νωρίτερα ο Ισπανός προπονητής του Ολυμπιακού μιλώντας για τα αγωνιστικά θέματα υποστήριξε: «Εκτός από τον Σισέ και τον Μαρσέλο που εξακολουθούν να έχουν κάποια προβλήματα, όλη η υπόλοιπη ομάδα είναι διαθέσιμη. Το πιο σημαντικό, όμως είναι πως όλοι παίκτες θέλουν να παίξουν σε αυτόν αγώνα».

Να θυμίσουμε πως προβλήματα τραυματισμών αντιμετώπιζαν οι Χάμες, Ινμπόμ και Μπιέλ και απ’ ό,τι φαίνεται και οι τρεις κατάφεραν να τα ξεπεράσουν.

Επίσης ο Μίτσελ αναφέρθηκε και για το αν θα πάει με τον Τζολάκη στο τέρμα σε όλη την διοργάνωση. «Έχω δείξει τι κάνω σε αυτήν την περίπτωση από την προηγούμενη θητεία μου εδώ. Τότε παίζαμε μέχρι τον τελικό με τον ίδιο τερματοφύλακα, ενώ στο πρωτάθλημα έπαιζε ο άλλος τερματοφύλακας. Επομένως, αυτό θα κάνουμε και τώρα. Αν ο Τζολάκης συνεχίσει να έχει την ίδια εικόνα όπως στο παιχνίδι με τον Άρη, τότε πραγματικά δεν βλέπω κανένα λόγο να μην συνεχίσω να τον εμπιστεύομαι», είπε χαρακτηριστικά.

Μια ενδεκάδα που χρειάζεται ψυχίατρο | ΑΕΚ Cult Stories #1
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X