Ο βιασμός της αλήθειας: έρχεται αύριο στα ΜΜΕ!

Ο βιασμός της αλήθειας: έρχεται αύριο στα ΜΜΕ!
Photo Credits: INTIME

Ο Γιώργος Τσακίρης γράφει από σήμερα όσα θα διαβάσετε αύριο για την εκδίκαση της υπόθεσης στο Περιστέρι που (ξανά)ένωσε τους δήθεν «αιώνιους»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Όπως τα περιμέναμε ακριβώς συμβαίνουν διότι στην Ελλάδα δεν χρειάζεται να ιδρώσει πολύ κανείς και να κουράσει το μυαλό του σε σκέψεις για να καταλάβει τι ακριβώς παίζει στο προσκήνιο και το παρασκήνιο… Πεντάχρονο παιδί να ρώταγες για το θέμα της αναμέτρησης μεταξύ της ΑΕΚ και του Ατρόμητου στο Περιστέρι και το τι θα γίνει έως και την ημέρα εκδίκασης της υπόθεσης, θα σου απαντούσε: θα πάνε όλοι μαζί απέναντι στην Ένωση. Δεδομένο αυτό… Θα γελούσε δε αν ρωτούσε κανείς “μα και οι πράσινοι θα πάνε πακέτο με τους κόκκινους;” και θα απαντούσε με ευκολία: “Εννοείται”…

Το πεντάχρονο όλα αυτά να θυμίσω… Μα το είχε προαναγγείλει και ο νομικός εκπρόσωπος του Ατρόμητου, για τη συγκεκριμένη υπόθεση, Αλέξης Κούγιας. Για τον ΠΑΟΚ, δεν γνώριζα όταν έγραφα αυτό το κείμενο, θαρρώ σοφό θα ήταν να εκμεταλλευτεί δια της αποχής την κατάσταση, είναι το πιο έξυπνο και νορμάλ πράγμα να πράξει. Δεν θα τον χρεώσουν ούτε για φιλίες με αντιπάλους ορκισμένους εχθρούς, ουτε για πλάτες σε κάποια ομάδα, τίποτα. Αφρός… Την εξέλιξη προφανώς και θα την παρακολουθήσει με επιθυμία αντίστοιχη των δήθεν “αιωνίων” αντιπάλων!

Μη το παρεξήγηση όμως κανείς. Καλά το κάνουν εφόσον θεωρούν ότι θα βγουν κερδισμένοι, το συμφέρον της ομάδας τους κοιτάνε, αναμενόμενο απόλυτα και δικαιολογημένο για μένα. Μικρή σημασία έχει αν ο Παναθηναϊκός συμμάχησε (ξανά με τον Ολυμπιακό), ή που οι ερυθρόλευκοι έγιναν και …ουρά του Παναθηναϊκού! Αυτό που έχει μεγάλη σημασία είναι να εμπεδώσουν και αυτοί ότι η ΑΕΚ, με τέτοιο πόλεμο και τόσους απέναντι, είναι απόλυτα (επίσης) λογικό να προσπαθεί να κοιτάξει το δικό της συμφέρον! Το σημειώνω, αν και βασικό, διότι όπως βιάζουν την αλήθεια αυτοί, έτσι πρέπει να γνωρίζουν ότι όλοι την ξέρουμε όσα Μέσα κι αν διαθέτουν.

Επιπρόσθετα, ευτυχώς, έχουμε και ένα κλικ πιο ευφυείς από δαύτους στα Μέσα (και τα δικά τους). Γίνεται αντιληπτό σε χρόνο ρεκόρ το παιχνιδάκι και κάθε αφήγημα και οποία βλακεία, δημιουργεί το μυαλό τους που αποδεδειγμένα έχει χαμηλό ταβάνι! Ήδη γνωρίζουμε το έργο που θα παιχθεί αύριο στα Μέσα που ελέγχουν σχετικά με την εκδίκαση της συγκεκριμένης υπόθεσης. Διότι δεν εκφράζουν απλά ενδιαφέρον να παραστούν στην εκδίκαση, αλλά να την οδηγήσουν εκεί που θέλουν και να επιβάλλουν όσα επιθυμούν να βγουν από τη διαδικασία. Ακόμη και στα δελτία Ειδήσεων και όχι στην κατηγορία των αθλητικών.

Όλοι τους λέρωσαν το στόμα τους, όλοι τους θα περάσουν ξανά την… υπόγα!

“Σκάνδαλο οποιαδήποτε άλλη απόφαση εκτός του ορισμού ημερομηνίας διεξαγωγής του αγώνα, αυτό προκύπτει αποκλειστικά από την εκδίκαση της υπόθεσης και όσα έγιναν σε αυτή”, αούα και προχωράμε. Εσάς περιμέναμε ρε φωστήρες;;; Επίσης θα λένε όλα όσα επιθυμούν σχετικά με τις αναφορές Κούγια (τον οποίο θα κάνουν και καμιά γύρα στα κανάλια, θα του προτείνουν εννοώ να μιλήσει) και κούμπωσε το έργο… Εννοείται πως κανείς ΔΕΝ έχει και δεν πρόκειται να πει τι προβλέπεται κανονικά από τον κανονισμό για επιβεβαιωμένη παρατυπία στο θέμα καταλληλότητας γηπέδου για τη διεξαγωγή ποδοσφαιρικού αγώνα!

Κατά γράμμα θα μπορούσα να σας παρουσιάσω τίτλους και προλόγους κειμένων που θα διαβάσουμε όλοι. Δεν χρειάζεται, τους ξέρουμε, τους έχουν καταλάβει όλοι, έχουν αποδείξει τι είναι και κυρίως ποιοι είναι… Η ΑΕΚ δικαιολογημένα πλέον και με τη σύμφωνη γνώμη και επιθυμία του κόσμου της θα το παίξει το έργο έως τέλους, πως να μη το κάνει, με τέτοια επίθεση και τέτοιες συμμαχίες. Δεν της επιτρέπεται να κάνει και κάτι άλλο. Στο διάστημα μέχρι να τελεσιδικήσει η υπόθεση θα πρέπει να ανταποκριθεί απόλυτα στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις και να συνεχίσει να επιβεβαιώνει στους αγωνιστικούς χώρους ότι συνιστά την καλύτερη (μακράν της δεύτερης) ομάδα…

Ο βιασμός της αλήθειας: έρχεται αύριο στα ΜΜΕ!

Διότι έτσι θα διασύρει και τους βασικούς ανταγωνιστές της, οι οποίοι αν και διαπιστώνουν και γνωρίζουν την ποδοσφαιρική ανωτερότητά της, προσπαθούν να την χτυπήσουν εκτός χορταριού! Όμως στο τέλος πάντα αυτό μιλάει και μετράει. Αν η ΑΕΚ συνεχίζει να είναι έτσι όπως μας έχει δείξει έως τώρα, το πιθανότερο σενάριο είναι, όταν και αποφασιστεί τι θα γίνει με την αναμέτρηση στο Περιστέρι, να έχει κρίνει τα πάντα στο πρωτάθλημα. Θα έχει συναντήσει ήδη ξανά (και ξανά) τους αντίπαλούς της που ενώθηκαν και συμμάχησαν και θα έχει αποδείξει πόσο γελοία ήταν όλα τα επιχειρήματα που χρησιμοποιούσαν.

Για τον λόγο αυτό ο κόσμος πρέπει να δείξει μεγάλη προσοχή, συγκέντρωση, ανταπόκριση… Διότι πρέπει να επιτρέψει στην ομάδα να τους κάνει να το βουλώσουν. Δε γίνεται να μην επιτρέψει ο κόσμος της ΑΕΚ στην ομάδα να τους δώσει αυτό που αξίζουν στο χορτάρι και ταυτόχρονα να στερήσουν ένα πάρτι δικό τους ατελείωτο στις εξέδρες του πιο όμορφου και σύγχρονου γηπέδου… Όλοι τους λέρωσαν το στόμα τους για την ΑΕΚ και όλοι τους θα υποχρεωθούν (ίσως πλην Ατρόμητου) να μας έρθουν από μια και παραπάνω φορές κάποιοι (σ.σ.: Ολυμπιακός) να περάσουν ξανά την… υπόγα και να παίξουν στης Φιλαδέλφειας τα μέρη.

Τουρκία - Συρία: Εκατοντάδες νεκροί από το σεισμό 7,8 Ρίχτερ - Βίντεο | ΣΚΑΪ

Υγ: Υπάρχει άνθρωπος ο οποίος να μην καταλαβαίνει μετά τέτοια τραγωδία στην Τουρκία και τη Συρία, στον απλό και άμαχο κοσμάκη, πόσο ίδιοι είμαστε και τυχεροί όλοι όσοι ζούμε; Να απολαμβάνουμε το δώρο αυτό της ζωής προτάσσοντας στο κεφάλι μας τη λέξη αλληλεγγύη. Μόνο αυτό έχουμε όλοι οι λαοί μεταξύ μας σα δύναμη. Ανείπωτη τραγωδία, παιδιά νεκρα, περισσότεροι από 11.000 και άγνωστο πού θα πάει ο αριθμός! Μια προσευχή σε ότι πιστεύει ο καθένας μας και μια αγκαλιά στο συνάθρωπό μας, αυτό άλλωστε μας δίδαξε και ο Χριστός, την αγάπη. Το λέω αυτό για σας που πιστεύετε βαθιά και είστε και παραπάνω Έλληνες από εμάς που δεν… Δεν γίνεται να υπάρχουν ανάμεσά μας ανθρώποι που να χαίρονται με γονείς που κλαίνε για τα παιδιά τους, για μανάδες που θάβουν τα παιδιά τους, για οικογένειες που εξαφανίστηκαν στα συντρίμμια μιας πολυκατοικίας. Δύναμη στους γείτονες, μια αγκαλιά και μια προσευχή για αυτούς και κουράγιο σε όλους και στον εδώ “δικό” μας προπονητή της γυναικείας ομάδας βόλεϊ, στον Γιουνούς Οτσάλ…

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X