Δεν τους αξίζει να κάνει ποτέ η ΑΕΚ δεύτερες σκέψεις σε τέτοια θέματα

Δεν τους αξίζει να κάνει ποτέ η ΑΕΚ δεύτερες σκέψεις σε τέτοια θέματα
Photo Credits: INTIME

Ο Πάνος Λούπος στο προσωπικό του blog, τα λέει... χύμα και τσουβαλάτα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Από το βράδυ της Κυριακής, όλα τα παιδιά εδώ στο «enwsi», ο Σταύρος, ο Τάσος, ο Γιώργος, ο Σταμάτης, ο Βαγγέλης, ο Κώστας, έχουν καταγράψει ξεκάθαρα όλη την αλήθεια για τα όσα έγιναν, αλλά και τα όσα δεν έγιναν στο Περιστέρι. Το ίδιο και όλοι μας, από κάθε δημοσιογραφικό μετερίζι που έχουμε, είτε γραφίδα, είτε φωνή.

Και ένα μεγάλο «μπράβο» και στην επικοινωνία της ΠΑΕ ΑΕΚ, για τη διαχείριση όλων όσων έχουν συμβεί. Ειδικά το να απαντήσεις με ψυχραιμία στην άθλια ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός την Τρίτη, δεν ήταν καθόλου εύκολο. Ωστόσο ήταν προφανές πώς κάθε γραμμή από αυτόν τον «οχετό» είχε ως ξεκάθαρο στόχο να… τσιμπήσουν οι «Ενωσίτες», να εκνευριστούν, να πέσει κάποιος στην παγίδα και να το εκμεταλλευτούν.

Δεν πρόκειται να συμβεί όμως αυτό. Την Πέμπτη, ο αντίπαλος θα έρθει στη Νέα Φιλαδέλφεια, θα χάσει, θα φύγει και θα συνεχίσει να σκούζει. Ή για να το πούμε διαφορετικά, η ΑΕΚ θα τους νικήσει, όμορφα κι ωραία, μέσα στο πιο ωραίο και πιο σύγχρονο γήπεδο της χώρας (με κανονικά τέρματα) και μετά θα σκεφτεί το επόμενο παιχνίδι της.

Από εκεί και πέρα, αν υπάρχει έστω και ένας «Ενωσίτης» που να μπήκε σε ηθικά ψευτοδιλήμματα, που εκ προοιμίου δεν γίνεται να υπάρχουν όταν εσύ δεν έχεις φταίξει στο παραμικρό, καλά θα κάνει να εξεταστεί από κάποιον ψυχολόγο γιατί είναι πιθανό να τον διακατέχει το… σύνδρομο της Στοκχόλμης.

«Οι μαλ…ς τελείωσαν»

Όλοι ξέρουμε ποιοι είμαστε, τι πρεσβεύει η ομάδα που αγαπάμε, αλλά όπως έγραψα και χθες στην «ΩΡΑ», οι μαλ…ς τελείωσαν. Να το εμπεδώσουν αυτό και οι «αντικειμενικοί» πλέον, που θυμούνται την «ηθική» μόνο όταν πρόκειται για την ΑΕΚ. Κι ας μην έχει φταίξει πουθενά!

Κι απέναντι σε ποιους να κάνει δηλαδή… δεύτερες σκέψεις η ΑΕΚ; Στη σαπίλα, στην μπόχα και στη δυσωδία; Όχι, ευχαριστούμε! Και που είστε; Δεν έχει και καμιά ανάγκη η ΑΕΚ και ο φίλαθλος κόσμος της, για να αναγνωρίζετε και να αποδέχεστε τη διαφορετικότητα τους. Μα καμία όμως!

Σας είδαμε όλους για μια ακόμα φορά. Ούτε νομιμότητα τώρα σάς ένοιαξε, ούτε τίποτα. Δεν τους αξίζει να κάνει ποτέ ξανά η ΑΕΚ… δεύτερες σκέψεις σε τέτοια θέματα. Ας ήταν τα κοντά δοκάρια του Περιστερίου, επιτέλους η αφορμή για να ξυπνήσουμε και να καταλάβουμε με ποιους έχουμε να κάνουμε.

Και το γράφω για να το διαβάσω και να το εμπεδώσω κι εγώ πρώτος απ’ όλους. Γιατί δεν το κρύβω ότι στο παρελθόν, με… βασάνισαν τέτοιου είδους ηθικά ψευτοδιλήμματα. Όχι βέβαια αυτή τη φορά. Να τους ταράξει στη νομιμότητα η ΑΕΚ. Κι όλοι εμείς μαζί της! Το «εύκολο θύμα» που ξέρατε και σας βόλευε, να το ξεχάσετε!

Τελείωσε, μαζί με τις μέρες της… αφθονίας και του ΟΑΚΑ. Και θα κλείσω με αυτό που πρέπει όλοι να κρατήσουμε από τον «δεκάλογο» που έβγαλε την Δευτέρα η ΑΕΚ, καταγράφοντας με ακρίβεια, όλα τα πραγματικά γεγονότα.

«Το τι πιστεύουν οι φίλαθλοι της ΑΕΚ για όσα συμβαίνουν από χθες, ας μας επιτρέψουν όλοι αυτοί να το γνωρίζουμε καλύτερα. Και να νιώθουμε υπερήφανοι γι’ αυτό. Γιατί οι ΑΕΚτζήδες ηθική έχουν και μάλιστα αδιαπραγμάτευτη. Τον ρόλο των ιδανικών θυμάτων αποφάσισαν να πετάξουν από πάνω τους. Απέναντι σε αυτούς είμαστε πρώτιστα υπόλογοι και κατόπιν στο τεχνικό τιμ και τους ποδοσφαιριστές μας. Που διαπίστωσαν οι ίδιοι πρώτοι απ’ όλους, τις συνθήκες που επικρατούσαν».

Μια ενδεκάδα που χρειάζεται ψυχίατρο | ΑΕΚ Cult Stories #1
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X