Κύπελλα, Premier League και Euroleague στο σημερινό πρόγραμμα

Κύπελλα, Premier League και Euroleague στο σημερινό πρόγραμμα

Πολλές στοιχηματικές επιλογές και ενισχυμένες* αποδόσεις από το Pamestoixima.gr

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι αγώνες των Κυπέλλων κυριαρχούν στο σημερινό πρόγραμμα. Στη Γαλλία είναι νοκ άουτ τα παιχνίδια της φάσης των «16» και το μεγάλο ματς γίνεται στις 22:10 στη Μασσαλία, ανάμεσα στη Μαρσέιγ και την Παρί Σεν Ζερμέν.

Στη Γερμανία ολοκληρώνεται η φάση των «16» με τις αναμετρήσεις Νυρεμβέργη-Φορτούνα Ντίσελντορφ (19:00) και Μπόχουμ-Ντόρτμουντ (21:45).

Στο Κύπελλο Αγγλίας γίνεται ο τελευταίος επαναληπτικός αγώνας του 4ου γύρου, Σάντερλαντ-Φούλαμ (21:45).

Στην Πορτογαλία αρχίζουν οι προημιτελικοί και στην Ολλανδία συνεχίζεται η φάση των «16».

Για όλα τα παιχνίδια των Κυπέλλων το Pamestoixima.gr προσφέρει πολλές στοιχηματικές επιλογές σε σούπερ αποδόσεις.

Σήμερα γίνεται και ένα εξ αναβολής παιχνίδι της Premier League. Στις 22:00 αρχίζει στο Old Trafford ο αγώνας Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Λιντς για τον οποίο το Pamestoixima.gr προσφέρει την αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα-Ενισχυμένες Αποδόσεις» έως την έναρξή του.

Εκτός έδρας στη Euroleague ο Ολυμπιακός με την Άλμπα

Το μενού έχει σήμερα και μπάσκετ. H αυλαία της 24ης αγωνιστικής της Euroleague ανοίγει, στις 21:00, με τον αγώνα του Ολυμπιακού κόντρα στην Άλμπα στο Βερολίνο. Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν τη νίκη για να παραμείνουν στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ο αγώνας Άλμπα Βερολίνου-Ολυμπιακός προσφέρεται με 0% γκανιότα* από το Pamestoxima.gr στην αγορά «Νικητής Αγώνα» έως την έναρξή του.

Πολλά είναι τα ειδικά στοιχήματα προσφέρει το Pamestoixima.gr για το ματς του Ολυμπιακού με την Άλμπα, μεταξύ άλλων, για τους Over/Under πόντους του αγώνα, τον νικητή του αγώνα σε συνδυασμό με τους συνολικούς πόντους, τον νικητή του πρώτου ημιχρόνου, το ημίχρονο-τελικό, τον σκόρερ του πρώτου πόντου, την πρώτη ελεύθερη βολή, τον αριθμό των περιόδων που θα κερδίσει η γηπεδούχος και η φιλοξενούμενη ομάδα, το ακριβές σκορ των περιόδων.

Τα σημερινά ειδικά στοιχήματα με ενισχυμένες αποδόσεις

Καθημερινά το Pamestoixima.gr προσφέρει και ειδικά στοιχήματα με ενισχυμένες αποδόσεις.*

Δείτε τις προσφορές για τους σημερινούς αγώνες σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ:

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Λιντς (22:00): Να σκοράρει ο Μάρκους Ράσφορντ – Να σημειωθεί γκολ πριν από το 40’ – Σκορ 2-0 οποιαδήποτε στιγμή στον αγώνα.
Μαρσέιγ-Παρί Σεν Ζερμέν (22:10): Να σκοράρει ο Λιονέλ Μέσι –Να σημειωθεί γκολ πριν από το 30’ – Σκορ 0-2 οποιαδήποτε στιγμή στον αγώνα.
Άλμπα Βερολίνου-Ολυμπιακός (21:00): Νίκη του Ολυμπιακού με 6-10 πόντους διαφορά.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X