Ολυμπιακός: Δύσκολα με ΑΕΚ ο Χάμες, μέσα ο Χουάνγκ

Ολυμπιακός: Δύσκολα με ΑΕΚ ο Χάμες, μέσα ο Χουάνγκ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εξαιρετικά αμφίβολη η παρουσία του Χάμες Ροντρίγκες στον αυριανό (9/2) πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet του Ολυμπιακού Χάμες Ροντρίγκεςμε την ΑΕΚ.

Με προβλήματα η προετοιμασία του Ολυμπιακού ενόψει της πρώτης επίσκεψής τους στην “OPAP Arena”. Ο Χάμες Ροντρίγκες ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο και η συμμετοχή του παραμένει εξαιρετικά αμφίβολη.

Αυτή τη στιγμή ο Μίτσελ καταστρώνει τα πλάνα του χωρίς τον Κολομβιανό σταρ, ο οποίος θα δοκιμάσει και σήμερα το πόδι του. Στο καλύτερο σενάριο ωστόσο για τον Ολυμπιακό, να βρίσκεται στον πάγκο ο διεθνής άσος.

Από εκεί και πέρα ευχάριστα είναι τα νέα από το “μέτωπο” του Ινμπόμ Χουάνγκ. Ο Νοτιοκορεάτης μέσος ένιωθε πολύ καλύτερα χθες κι αν η κατάστασή του είναι ίδια και σήμερα, θα βρίσκεται τουλάχιστον στην αποστολή.

Στον αντίποδα πρόβλημα προέκυψε με τον Πεπ Μπιέλ, ο οποίος παραπονέθηκε για ενοχλήσεις, αν και δεν φαίνεται να έχει κάτι σοβαρό.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X