Πρόβλημα και με Μπιέλ στον Ολυμπιακό ενόψει ΑΕΚ

Πρόβλημα και με Μπιέλ στον Ολυμπιακό ενόψει ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Μετά τα προβλήματα των Χάμες και Χουάνγκ, στον Ολυμπιακό προέκυψε ακόμα ένα ενόψει ΑΕΚ, με τον Μπιέλ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά τα προβλήματα των Χάμες και Χουάνγκ, στον Ολυμπιακό προέκυψε ακόμα ένα ενόψει ΑΕΚ, με τον Μπιέλ να παραπονιέται για ενοχλήσεις και την συμμετοχή του να κρίνεται στην τελευταία προπόνηση!

Στην τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού, ίσως και ανήμερα του ημιτελικού του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στην ΑΕΚ, αναμένεται να ξεκαθαρίσει η συμμετοχή του Πεπ Μπιέλ στην αναμέτρηση στην OPAP Arena, αφού ο Ισπανός παραπονιέται για ενοχλήσεις!

Συγκεκριμένα, αυτές προκύπτουν και από κούραση και από χτυπήματα, με τον 26χρονο μεσοεπιθετικό να είναι και αυτός αμφίβολος για το ντέρμπι στη Νέα Φιλαδέλφεια, μετά τους Χάμες Ροντρίγκες και Χουάνγκ Ιν-μπομ.

Έτσι, ο Μίτσελ είναι αρκετά πιθανό να πρέπει να διαχειριστεί μέχρι και τρεις απουσίες βασικών παικτών σε ένα από τα πιο δύσκολα παιχνίδια της σεζόν, που μπορεί σε τεράστιο βαθμό η έκβασή του, να κρίνει την πρόκριση.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X