Πρόκριση με πρωταγωνιστή τον Μπάρκα για την Ουτρέχτη

Πρόκριση με πρωταγωνιστή τον Μπάρκα για την Ουτρέχτη
Photo Credits: INTIME

Η Ουτρέχτη των Δουβίκα και Μπάρκα, με τον δεύτερο να πραγματοποιεί πολύ καλή εμφάνιση, μπόρεσε να «λυγίσει» την Άλκμααρ των Παυλίδη και Χατζηδιάκου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Ουτρέχτη των Δουβίκα και Μπάρκα, με τον δεύτερο να πραγματοποιεί πολύ καλή εμφάνιση, μπόρεσε να «λυγίσει» την Άλκμααρ των Παυλίδη και Χατζηδιάκου και με το 2-1 στην παράταση να πάρει την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ολλανδίας.

Μπορεί αυτή τη φορά ο Βαγγέλης Παυλίδης και ο Τάσος Δουβίκας να έμειναν άσφαιροι και να μη… φόρτωσαν την αντίπαλη εστία με ένα χατ τρικ ο καθένας, όπως στο επικό πρόσφατο 5-5, όμως και πάλι Άλκμααρ και Ουτρέχτη χάρισαν ένα παιχνίδι με την αγωνία στα ύψη. Κι αυτό στο τέλος είδε τους φιλοξενούμενους, με πρωταγωνιστή τον Βασίλη Μπάρκα, να φεύγουν με το 2-1 μετά την παράταση και να παίρνουν την πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου Ολλανδίας.

Η Άλκμααρ σπατάλησε αρκετές ευκαιρίες στο πρώτο μέρος, όμως στο 58′ ο Νικ Φίρχεφερ με… κάτι σαν σέντρα «κρέμασε» τον Μάτι Ράιαν και έδωσε το προβάδισμα στην Ουτρέχτη. Ο Μπάρκας απάντησε στην πίεση των γηπεδούχων με καλές επεμβάσεις, ωστόσο στο 86ο λεπτό κέρδισαν πέναλτι σε φάση που ξεκίνησε από ακριβή μακρινή μεταβίβαση του Παντελή Χατζηδιάκου. O Κάρλσον εκτέλεσε, ο Έλληνας κίπερ του είπε «όχι» αλλά στη συνέχεια της φάσης τον… κρέμασε η άμυνά του, με τον Σουηδό να παίρνει το αίμα του πίσω και να ισοφαρίζει.

Στην παράταση, οι φιλοξενούμενοι μπόρεσαν να βρουν το γκολ της λύτρωσης με τον Μαέντα να σκοράρει και να τους δίνει την πρόκριση. Επεισοδιακό ήταν πάντως το τέλος της αναμέτρησης, αφού λίγο πριν τη λήξη, οι οπαδοί της Άλκμααρ πέταξαν αντικείμενα στον αγωνιστικό χώρο, στοχεύοντας τον Μπάρκα, ο οποίος βρέθηκε στο έδαφος. Ο ρέφερι διέκοψε για λίγο, με το ματς να συνεχίζεται και να ολοκληρώνεται κανονικά αφού επήλθε ηρεμία.

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X