
Ο Κάρλος Κορμπεράν αποφάσισε να επεκτείνει το συμβόλαιό του με τη Γουέστ Μπρομ ως το 2027
Έδεσε τον Κάρλος Κορμπεράν η Γουέστ Μπρομ!
Ο αγγλικός σύλλογος που αγωνίζεται στην Championship πρόσφερε νέο συμβόλαιο στον Ισπανό τεχνικό ως το καλοκαίρι του 2027, με τον πρώην προπονητή του Ολυμπιακού να το αποδέχεται και το deal να ανακοινώνεται.
Μάλιστα, ο Κορμπεράν φαίνεται πως έκανε στην… άκρη το «ζεστό» ενδιαφέρον της Λιντς για να αντικαταστήσει τον Τζέσι Μαρς και να καθίσει σε πάγκο ομάδας Premier League. Βέβαια, δεν αποκλείεται η εν λόγω συμφωνία να ανακοινώθηκε ώστε η Γουέστ Μπρομ να αυξήσει την ρήτρα πώλησής του.
Ο 39χρονος έχει κερδίσει 10 από τα 13 παιχνίδια του πρωταθλήματος ως επικεφαλής των «baggies».
«Απόλαυσα τον χρόνο μου στη Γουέστ Μπρομ και είμαι χαρούμενος που συμφώνησα για την επέκταση του συμβολαίου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω το επιτελείο μου, τους παίκτες και τους φανταστικούς υποστηρικτές μας για τη βοήθειά τους στο να είναι ο χρόνος μου εδώ τόσο θετικό», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Κορμπεράν.
- LIVE ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
- Πολλά νεύρα για το νέο αποτυχημένο πραξικόπημα!
- Η ΑΕΚ έδειξε το δρόμο, ο Θεός να βάλει το χέρι του να μην έχουμε χειρότερα!
- Τα πάντα για το στοίχημα ΕΔΩ - Οι καλύτερες προτάσεις
- Η στιγμή που ξεπερνιέται κάθε όριο χυδαιότητας και ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού πετά φούστα στο πρόσωπο του προέδρου της ΕΠΟ (VIDEO)
- ΑΕΚ: Ο Αλμέιδα παρακολουθεί Μαρτίνεζ



Αν δεν υπήρχε (και) εκεί…

Αθλητικός διευθυντής Τότεναμ: «Η αποχώρηση Κόντε ήταν η καλύτερη επιλογή- Θα στηρίξουμε τον Στελίνι»

Η Μπαρτσελόνα βρίσκει μπελά από την… Μπόλτον λόγω Μάρκος Αλόνσο

Ανώδυνη ήττα για τον Προμηθέα Πατρών στο Eurocup πριν την ΑΕΚ

Εθνική Νέων: Γλέντι στον αγωνιστικό χώρο μετά τη σπουδαία πρόκριση στο Euro 2023 (VIDEO)