ΑΕΚ - Λιμόζ: Η κριτική των παικτών

ΑΕΚ - Λιμόζ: Η κριτική των παικτών
Photo Credits: INTIME

Καλή εμφάνιση από όλους τους παίκτες της ΑΕΚ

Η ΑΕΚ έκανε άλλη μια τεράστια ανατροπή και κέρδισε την Λιμόζ, παίρνοντας σημαντικό προβάδισμα για την πρόκριση. Διαβάστε την κριτική των παικτών.

Τιμ Φρέιζιερ: Ξένο σώμα ο Αμερικανός, έπαιξε λίγο στο ξεκίνημα, ήταν πολύ κακός, πήγε στον πάγκο και δεν ξαναέπαιξε.

Αϊζάια Μάιλς: Τρομερό παιχνίδι από τον Μάιλς, που πέτυχε τους περισσότερους πόντους του με την φανέλα της ΑΕΚ, χτυπώντας είτε από την περιφέρεια είτε μέσα στο καλάθι.

Κάμερον ΜακΓκρίφ: Λίγα πράγματα από τον Αμερικανό που δεν πήρε πολλές προσπάθειες και πλέον έχει πάει σε εντελώς συμπληρωματικό ρόλο.

Δημήτρης Φλιώνης: Ο Έλληνας γκαρντ έκανε ένα μεστό παιχνίδι, γεμίζοντας και πάλι την στατιστική του, με 6 πόντους, 5 ριμπάουντ, 5 ασίστ και 4 κλεψίματα.

Κένι Γουίλιαμς: Καλό παιχνίδι από τον Γουίλιαμς, πέτυχε κρίσιμους πόντους στην αντεπίθεση της ΑΕΚ και έπαιξε με μυαλό σε άμυνα και επίθεση.

Άλεξ Μάντσεν: Δεν αγωνίστηκε καθόλου αφού ακόμα δεν είναι έτοιμος.

Κώστας Παπαδάκης: Ο Παπαδάκης πάντα δίνει ζωντάνια όταν μπαίνει, παρόλο που δεν μπόρεσε να βοηθήσει στο σκοράρισμα, ήταν μέσα όταν μάζεψε την διαφορά η ομάδα.

Βλάντο Γιάνκοβιτς: Καλό παιχνίδι από τον Βλάντο, που έκανε και πάλι πολλές δουλειές μέσα στο γήπεδο και πέτυχε και αυτός κρίσιμα καλάθια.

Ακίλ Μίτσελ: Άλλη μια τρομερή εμφάνιση από τον Παναμέζο που έκανε ότι ήθελε τους ψηλούς των Γάλλων, πέτυχε 21 πόντους και για ένα ριμπάουντ έχασε το 4ο συνεχόμενο νταμπλ-νταμπλ.

Βασίλης Ξανθόπουλος: Καλή δουλειά από τον Ξανθόπουλο, που ηρέμησε την ομάδα και την έβαλε σε σωστό ρυθμό για να μαζέψει την διαφορά στο ημίχρονο, ενώ μοίρασε και σωστά την μπάλα στους συμπαίκτες του.

Γιάνις Στρέλνιεκς: Άλλο ένα καλό Ευρωπαϊκό παιχνίδι από τον Λετονό, που μοίρασε 5 ασίστ, πέτυχε 10 πόντους με χάιλαιτ ένα δύσκολο τρίποντο στο τέλος που κλείδωσε την νίκη της ΑΕΚ.

Κωστής Γόντικας: Ο Γόντικας προσπάθησε πολύ στις δύο ρακέτες στο λίγο που αγωνίστηκε, πετυχαίνοντας και 3 πόντους.

Ηλίας Καντζούρης: Ο προπονητής της ΑΕΚ παρουσίασε μια ομάδα που και πάλι είχε δύο πρόσωπα. Ένα που έχασε με 20 πόντους και ένα δεύτερο που όχι μόνο κάλυψε την διαφορά αλλά κέρδισε και με 10 πόντους. Στα θετικά ότι δεν πανικοβλήθηκε και δεν πέρασε νευρικότητα στους παίκτες του, ροκανίζοντας σιγά σιγά την διαφορά και φτάνοντας σε μια τεράστια νίκη. Θα πρέπει να προβληματιστεί όμως για την εικόνα του ξεκινήματος.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X