Ο Μαρινάκης στα... βουβά καλεί για ΔΣ την Super League για το χάλι του Περιστερίου

Ο Μαρινάκης στα... βουβά καλεί για ΔΣ την Super League για το χάλι του Περιστερίου
Photo Credits: INTIME

Συμβούλιο στα... βουβά καλεί στην Super League για το χάλι του Περιστερίου ο Βαγγέλης Μαρινάκης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μαρινάκης στα… βουβά καλεί για ΔΣ την Super League για το χάλι του Περιστερίου και τα όσα έγιναν στο ματς του Ατρόμητου με την ΑΕΚ, όπου το ματς δεν διεξήχθη ποτέ.

Ο Μαρινάκης, αφού είδε το κάζο του Περιστερίου με τον Ατρόμητο, καλεί στα… βουβά Δ.Σ. στην Super League για το χάλι του Περιστερίου ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

“Ρύθμιση θεμάτων ελέγχου των προδιαγραφών των αγωνιστικών χώρων” είναι το μοναδικό θέμα συνεδρίασης του Δ.Σ της Super League που θα διεξαχθεί το βράδυ (!) της Τετάρτης 8/2.

Η τύχη του αγώνα ανάμεσα στον Ατρόμητο και την ΑΕΚ θα κριθεί την ερχόμενη Πέμπτη ή Παρασκευή, στα γραφεία του αθλητικού δικαστή μετά τα όσα συνέβησαν στο Περιστέρι και η Super League συνεδριάζει άρον, άρον για τον έλεγχο των αγωνιστικών χώρων των γηπέδων της κατηγορίας.

Όπως ανακοινώθηκε, θα συνεδριάσει τοι βράδυ (20.10)! της Τετάρτης 8/2 μέσω τηλεδιάσκεψης, το διοικητικό συμβούλιο του Συνεταιρισμού με θέμα “ρύθμιση θεμάτων ελέγχου των προδιαγραφών των αγωνιστικών χώρων προκειμένου να διασφαλιστεί η ομαλή διεξαγωγή των επόμενων αγώνων του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League”.

Η ενημέρωση της Λίγκας:

Ανακοινώνεται ότι την Τετάρτη, 8 Φεβρουαρίου 2023, στις 20.10, θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League, μέσω τηλεδιάσκεψης.

Το μόνο θέμα ημερήσιας διάταξης έχει ως ακολούθως:

– Ρύθμιση θεμάτων ελέγχου των προδιαγραφών των αγωνιστικών χώρων προκειμένου να διασφαλιστεί η ομαλή διεξαγωγή των επόμενων αγώνων του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League.

(*) Η ως άνω συνεδρίαση συγκαλείται με εφαρμογή της προθεσμίας σύγκλησης 24 ωρών, κατά το άρθρο 20 παρ. 1 του καταστατικού του Συνεταιρισμού, λόγω εξαιρετικά επείγουσας περίπτωσης, καθώς το ως άνω ζήτημα πρέπει να αντιμετωπιστεί άμεσα ενόψει των αγώνων των επόμενων αγωνιστικών και των επικρατουσών καιρικών συνθηκών.

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X