«Σουίτα, $4.000 – Η Paris τα αξίζει»: Οι νέες αναρτήσεις της Τζούλιας Αλεξανδράτου με το μωρό της μέσα από το μαιευτήριο (ΦΩΤΟ & VIDEO)

«Σουίτα, $4.000 – Η Paris τα αξίζει»: Οι νέες αναρτήσεις της Τζούλιας Αλεξανδράτου με το μωρό της μέσα από το μαιευτήριο (ΦΩΤΟ & VIDEO)

Δεύτερη ημέρα και το μοντέλο ενημέρωσε για τον λογαριασμό του δίκλινου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Mε μία ανάρτηση στο Instagram υποδέχτηκε χτες τη γέννηση της κόρης της η Τζούλια Αλεξανδράτου με το μοντέλο να ενημερώνει του χιλιάδες ακόλουθούς της ότι το όνομα του μωρού θα είναι Paris και ότι η νέα της ζωή ξεκινάει από χτες.

«Χιονισμένη γέννα είχαμε. Το μωρό μου η Paris γεννήθηκε! Σε αγαπάμε. Καλώς ήρθες. (9 μήνες πέθανα). Κανείς δεν θα κατανοήσει το ταξίδι της ζωής μας. Η ζωή σου είναι δική σου. Είμαι για πάντα απίστευτα ευγνώμων, τυχερή και ευλογημενή. Η ζωή μου τώρα αρχίζει. Έχω ό,τι θέλω. Είσαι τα πάντα», έγραψε το μοντέλο και τραγουδίστρια χτες.

Σήμερα η Τζούλια Αλεξανδράτου συνέχισε με ακόμα περισσότερες αναρτήσεις μέσω insta story στις οποίες έδειξε το πρόσωπο της μικρής Paris και μας ενημέρωσε, μεταξύ άλλων, για το ποσό που πληρώνει για το δωμάτιο στην ιδιωτική κλινική στην οποία γέννησε.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)http://ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X