Σχολές Ξυνή, Ελληνικό και Ολυμπιακός Development ακόμα γελάνε με την… ανακοίνωση!

Σχολές Ξυνή, Ελληνικό και Ολυμπιακός Development ακόμα γελάνε με την… ανακοίνωση!

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ακυρώνει τις επιτυχίες υπόλοιπων τμημάτων, που διάλεξαν να αλλάξουν όνομα ή να συγχωνευτούν για να την «πει» στην ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στη ζωή νομίζεις πως έχεις δει πάντα. Μέχρι να προκύψει η επόμενη αντίδραση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για κάποιο ζήτημα που αφορά το ποδόσφαιρο ή τον αθλητισμό γενικότερα. Καλή ώρα όπως συνέβη τώρα, με την ανακοίνωση που εξέδωσαν απ’ το λιμάνι για την υπόθεση του Ατρόμητος-ΑΕΚ. Κάνοντας επίθεση στην Ένωση.

Η πλευρά που ακόμη και σήμερα αναφέρει ως μία απ’ τις κορυφαίες μεταγραφές της ιστορίας της την απόκτηση του Ντέταρι στην εποχή Κοσκωτά με ΚΛΕΜΜΕΝΑ λεφτά του ελληνικού λαού, βάζει… χέρι στην ΑΕΚ. Ως βασικό της επιχείρημα είναι ο υποβιβασμός της Ένωσης στην Γ’ Εθνική.

«Καταλαβαίνουμε την πρόθεση της ΑΕΚ να φτάσει με κάθε αθέμιτο τρόπο στο δεύτερο πρωτάθλημα με το νέο της ΑΦΜ», αναφέρεται σε ένα σημείο της σχετικής ανακοίνωσης της ομάδας του λιμανιού.

Ο συντάκτης της ανακοίνωσης, μάλλον δεν είναι παντούΟλυμπιακός, αλλά ΠΑΕ Ολυμπιακός. Διαφορετικά θα είχε την ευθιξία να μην αναφέρει ΑΦΜ ή ονομασίες. Ο σύλλογος του λιμανιού είναι το… σπίτι του κρεμασμένου και η αναφορά στο ΑΦΜ της ΠΑΕ ΑΕΚ το σχοινί. Δε χρειάζεται μεγάλη ενασχόληση με τον αθλητισμό, επιδερμικά αν απλά παρακολουθείς τα υπόλοιπα σπορ το αντιλαμβάνεσαι το γιατί.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)http://ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X