Ολοι κόντρα στην ΑΕΚ, γιατί μόνο έτσι μπορούν!

Ολοι κόντρα στην ΑΕΚ, γιατί μόνο έτσι μπορούν!
Photo Credits: INTIME

Ο Σταύρος Καζαντζόγλου βγαίνει από το πανηγύρι των τρελών και πάει στο γήπεδο, όπου η ΑΕΚ είναι με διαφορά η καλύτερη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πως το λέμε στα ωραία κλασικά δημοσιογραφικά κλισέ; Ανοιξε ο ασκός του Αιόλου, έσκασε το κουτί της Πανδώρας, έφτασε τσουνάμι στα μέρη μας. Όλα αυτά τα έκανε η ΑΕΚ. Επειδή… τόλμησε να ζητήσει την εφαρμογή των κανονισμών και να μην παίξει σε γήπεδο που τα δοκάρια τρεμόπαιζαν. Εκτοτε – και είμαι πεπεισμένος πως θα συνεχίσει για αρκετό καιρό ακόμα – βγήκαν τα «πιστόλια» και ρίχνουν αβέρτα. Να τα χαρτιά, να οι μεζούρες, να τα δοκάρια, να η χυδαιότητα.

Σκέφτεσαι πως δεν μπορεί να συμβαίνουν όλα αυτά. Δεν μπορεί η εξόφθαλμη μη τήρηση βασικών κανόνων του αθλήματος και η εφαρμογή των κανονισμών, να μετατρέπεται στο «όπλο» που θα χτυπήσουν την ΑΕΚ σε συγχορδία. Αλλά γίνεται. Γιατί όπως έχει αποδειχθεί ιστορικά, αλλά και στις μέρες μας, η ΑΕΚ είναι αυτή που τους χαλά τη συνταγή. Και από το βράδυ της Κυριακής, τεντώνουν τα πράγματα σε τόσο ακραίο επίπεδο, που αναρωτιέσαι πόσο πιο χαμηλά μπορεί να πάει.

Ετσι είναι, εάν έτσι πιστεύετε

Είχα τη σκέψη να μπω σε διαδικασία απαντήσεων. Αλλά έμαθα από μικρός, πως όταν παίζεις στο «γήπεδο» που ξέρουν καλά, είναι δεδομένο πως θα βγεις χαμένος. Φωνάζουν πολύ, έχουν τον τρόπο τους, είναι ειδικοί σε αυτό. Οσα δεν μπορούν να κάνουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο, εκεί όπου η ΑΕΚ είναι με διαφορά η καλύτερη ομάδα, επιχειρούν να το αναπληρώσουν εκτός. Όταν φτάνει σε επίσημη ανακοίνωση να σκυλεύεται η μνήμη νεκρών ανθρώπων, εκεί μπαίνει τελεία σε κάθε κουβέντα αντιπαράθεσης. Ετσι είναι, εάν έτσι πιστεύετε.

Αρα, δεν έχω να μπω σε αυτό το κλίμα. Οσοι έχουν ανάγκη στην καθημερινότητα τους χαρτιά, μεζούρες, χυδαίες συμπεριφορές, ας ζήσουν με αυτό. Η στάση ζωής που έχω, ο αξιακός μου κώδικας, δεν επιτρέπει να χαθώ σε αυτήν την τρέλα. Βλέπω, ακούω, διαβάζω, σκέφτομαι και κρίνω. Φαντάζει αυτονόητη η σειρά, αλλά δεν είναι. Δοκιμάστε το και θα δείτε σε πολλά πράγματα διαφορές. Εγώ αφήνω τα υποκατάστατα και προχωρώ κανονικά.

Ούτε ο ρούμπαμπας

Στην ΑΕΚ είναι ξεκάθαροι. Δεν κάνουν βήμα πίσω σε αυτήν τη διαδικασία, που να γυρίσει ανάποδα ο ρούμπαμπας, που έλεγε και μια ψυχή. Δεν πρέπει να υπάρχει καμία αμφιβολία σε κανέναν για το πώς θα κινηθεί η Ενωση από εδώ και πέρα με το θέμα της ένστασης. Θα πάει ως το τέλος, αυτό είναι δεδομένο, όποιο και εάν είναι αυτό. Και ας βρεθούν απέναντι στην ΑΕΚ ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός, ο ΠΑΟΚ, ο Θεός ο ίδιος. Ας φτάσουν το θέμα στο CAS ή και στον ΟΗΕ.

Αλλωστε, έτσι είναι τα πράγματα από παλιά στο ποδόσφαιρο. Πόσο πιο ξεκάθαρο να γίνει το μόνη της και όλοι τους; Οποιον μανδύα και εάν εμφανίζουν, είτε του σκληρού και χυδαίου, είτε του τάχα μου ηθικολόγου ουδέτερου, τα πράγματα είναι δεδομένα. Εκτός εάν πάμε αλλιώς την ιστορία και συμφωνήσουμε, πως νόμιμο και ηθικό είναι μόνο ό,τι εναντιώνεται στην ΑΕΚ. Να συναινέσουμε, πως άπαντες θα έχουν δικαίωμα να κάνουν χρήση των κανονισμών, εκτός από την ΑΕΚ. Παίζεται και έτσι το παιχνίδι.

Για όλα φταίει η ΑΕΚ

Δείτε την παράνοια των ημερών. Ουδείς ασχολείται πλέον με τα τσιμεντωμένα δοκάρια, κανείς δεν νοιάζεται για τις γραφικότητες με τα σκαψίματα των γραμμών, για τις μετρήσεις του Μανούχου υπό το μπούλινγκ που δεχόταν ασταμάτητα και το πάμε στο σορολόπ. Γιατί η ΑΕΚ δεν είπε πως θέλει να παίξει; Γιατί η ΑΕΚ δεν έμεινε στο γήπεδο ως αργάμησι για να τα φτιάξουν; Γιατί το είδε η ΑΕΚ και δεν το είχαν δει όλοι οι άλλοι; Γιατί δεν δέχτηκε να αγωνιστεί σε συνθήκες ζούγκλας;

Πες, πες, πες, γράψε, φώναξε, λοιδόρησε, κάτι θα μείνει. Ποιος θυμάται πλέον, πως από την υποβολή της ένστασης από την πλευρά της ΑΕΚ και έπειτα, δεν έχει καμία εμπλοκή σε όλη τη διαδικασία και ήταν απόφαση του διαιτητή; Ποιος μπορεί να έχει κατά νου, πως ο διαιτητής έκρινε το γήπεδο αντικανονικό; Ποιος ασχολείται με τον ΚΑΠ, που αναφέρει ρητά πως όταν δεν τηρούνται βασικοί κανόνες, δεν γίνεται παιχνίδι με υπαιτιότητα του γηπεδούχου; Δεν πάει να παραδεχόταν ακόμα και ο λαλίστατος κ. Σπανός, πως οι μετρήσεις των δοκαριών δεν ήταν κανονικές; Η ΑΕΚ φταίει.

Η καλύτερη ομάδα

Διαβάστε περισσότερα

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X