Μουσείο Ιστορίας ΑΕΚ: Ο Γεωργαμλής δώρισε τα παπούτσια του τελικού Κυπέλλου του 1983! (ΦΩΤΟ)

Μουσείο Ιστορίας ΑΕΚ: Ο Γεωργαμλής δώρισε τα παπούτσια του τελικού Κυπέλλου του 1983! (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Η δωρεά του Λύσανδρου Γεωργαμλή στο Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Λύσανδρος Γεωργαμλής δεν θα μπορούσε να λείψει από τους δωρητες του Μουσείου Ιστορίας της ΑΕΚ που θα λειουργεί στην «Αγιά Σοφιά – OPAP ARENA».

Πρόσφερε στη συλλογή του Μουσείου κάποια κειμήλια μεγάλης ιστορικής και συναισθηματικής αξίας από την καριέρα του στην ομάδα μας, η οποία άρχισε από τα εφηβικά τμήματα και διήρκεσε μέχρι το 1985.

Δώρισε τα παπούτσια που φορούσε στον τελικό του Κυπέλλου του 1983, τον πρώτο τελικό που έγινε ποτέ στο ΟΑΚΑ και στον οποίον η ΑΕΚ νίκησε τον ΠΑΟΚ με 2-0, ενώ παραχώρησε και τη φανέλα του αμυντικού της Ρεάλ Μαδρίτης Μιγκέλ Τσέντο, η οποία είχε περιέλθει στην κατοχή του μετά τον αγώνα της Ρεάλ Μαδρίτης με την ΑΕΚ για το Κύπελλο ΟΥΕΦΑ το 1985.

Σημαντική δωρεά είναι επίσης είναι και η αθλητική εμφάνιση της Εθνικής Ελπίδων από τη νίκη επί της Αγγλίας με 1-0 στο Στάδιο Καραϊσκάκη το 1982, με σκόρερ τον ίδιο! Η κιτρινόμαυρη φανέλα της φωτογραφίας είναι αυτή που φορούσε ο Λύσανδρος Γεωργαμλής στην εφηβική ομάδα της ΑΕΚ στα τέλη της δεκαετίας του ’70.

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X