Στην πόρτα της εξόδου ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης της Νότιγχαμ!

Στην πόρτα της εξόδου ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης της Νότιγχαμ!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Τζέσε Λίνγκαρντ βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου από τη Νότιγχαμ Φόρεστ, αφού έχει προτάσεις από την Φενέρμπαχτσε και την Μπεσίκτας.

Η Νότιγχαμ έκανε την έκπληξη το καλοκαίρι με την απόκτηση του Λίνγκαρντ, ο οποίος είχε αρκετές προτάσεις μετά την παρουσία του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και, πιο παλιά, στην Εθνική Αγγλίας.

Ο 30χρονος μεσοεπιθετικός απάντησε θετικά στην ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη και υπέγραψε συμβόλαιο ενός έτους με αποδοχές ύψους 200.000 λιρών εβδομαδιαίως. Παρόλα αυτά, η αγωνιστική του παρουσία δεν… δικαιολόγησε αυτά τα χρήματα και δεν αποκλείεται να υπάρξει άμεσα «διαζύγιο» ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στην Αγγλία, ο Λίνγκαρντ έχει προτάσεις από την Φενέρμπαχτσε και την Μπεσίκτας και ίσως αποχαιρετήσει άμεσα, αφού η μεταγραφική περιόδος στην Τουρκία ολοκληρώνεται σε λίγες ώρες.

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X