Ο Κούγιας αναλαμβάνει τον Ατρόμητο στην υπόθεση του αγώνα με την ΑΕΚ!

Ο Κούγιας αναλαμβάνει τον Ατρόμητο στην υπόθεση του αγώνα με την ΑΕΚ!
Photo Credits: INTIME

Ο γνωστός ποινικολόγος, Αλέξης Κούγιας αναλαμβάνει τον Ατρόμητο για τον υπόθεση του αγώνα με την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ναι, είναι αλήθεια, ο Αλέξης Κούγιας αναλαμβάνει τον Ατρόμητο στην υπόθεση του αγώνα με την ΑΕΚ!

Για όσους γνωρίζουν η εξέλιξη αυτή, μάλλον, δεν προκαλεί έκπληξη. Το γεγονός ότι ο Αλέξης Κούγιας ανέλαβε την υπερασπιστική γραμμή του Ατρόμητου για την υπόθεση με την ΑΕΚ.

Να επισημάνουμε, βέβαια, τις στενές σχέσεις του Αλέξη Κούγια με τον πρόεδρο της Super League και του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη τόσο σε επαγγελματικό όσο και στο προσωπικό επίπεδο.

Ουκ ολίγες φορές έχει εκθειάσει τον πρόεδρο του Ολυμπιακού δημοσίως. Ενώ σε πρόσφατη δίκη για το Koriopolis είχε βγει και είχε υπερασπιστεί τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Μετά απ’ αυτή την εξέλιξη αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον η εκδίκαση της υπόθεσης. Το σίγουρο είναι πως έχουμε να ακούσουμε και να διαβάσουμε πολλά.

Το σίγουρο είναι πως η υπόθεση θα τραβήξει, καθώς όποια κι αν είναι η απόφαση του πρωτοβάθμιου πειθαρχικού οργάνου της Λίγκας, δύναται να καταλήξει στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ. Ενώ φυσικά στο… βάθος υπάρχει και το CAS. Όλα αυτά βέβαια εφόσον υποστηριχθεί έφεση από την πλευρά του «ηττημένου» στη συγκεκριμένη υπόθεση.

Πηγή: sdna

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X