Σοκ στην Άιντραχτ: Ο πρόεδρος κατηγορείται για κατοχή και χρήση κοκαΐνης!

Σοκ στην Άιντραχτ: Ο πρόεδρος κατηγορείται για κατοχή και χρήση κοκαΐνης!
Photo Credits: INTIME

Σαν κεραυνός εν αιθρία έσκασε η είδηση πως ο πρόεδρος της Άιντραχτ Φρανκφούρτης μαζί με την οικογένειά του αντιμετωπίζουν κατηγορίες για κατοχή ναρκωτικών

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τα πάνω κάτω έρχονται στην Άιντραχτ Φρανκφκούρτης, καθώς ο πρόεδρος της ομάδας, Πίτερ Φίσερ, μαζί με την σύζυγο και το γιο του αντιμετωπίζουν κατηγορίες για κατοχή και χρήση κοκαΐνης!

Σαν κεραυνός εν αιθρία έσκασε η είδηση πως ο πρόεδρος της Άιντραχτ Φρανκφούρτης μαζί με την οικογένειά του αντιμετωπίζουν κατηγορίες για κατοχή ναρκωτικών!

Τη στιγμή άλλωστε που οι Αετοί συνεχίζουν την εντυπωσιακή τους πορεία προς την έξοδο στο Champions ή Europa League, τα Γερμανικά ΜΜΕ διέκοψαν αυτό το κλίμα ευημερίας, αποκαλύπτοντας πως ο Πίτερ Φίσερ κατηγορείται για κατοχή και χρήση κοκαΐνης.

Όπως ξεδιπλώνεται στο ρεπορτάζ, το ντόμινο άρχισε να παίρνει μορφή μετά από καταγγελία που έκανε μία μητέρα συμμαθητή του 13χρονου γιου της οικογένειας Φίσερ, η οποία υποστήριζε ότι ο γιός του προέδρου της Άιντραχτ έφερνε μικρή ποσότητα κοκαΐνης στο σχολείο δίνοντας ένα… δείγμα και στον συμμαθητή του.

Κατόπιν η μητέρα παρατήρησε αλλαγές στη συμπεριφορά του παιδιού της και ενημέρωσε την Αστυνομία, η οποία έκανε έφοδο στην οικία των Φίσερ παρέα με ένα ειδικά εκπαιδευμένο σκυλί που εντοπίζει ναρκωτικές ουσίες.

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X