My Style Rocks: Σάλος με τα μαγειρέματα στις βαθμολογίες – Ξέσπασε σε κλάματα η Βασιλική! (VIDEO)

My Style Rocks: Σάλος με τα μαγειρέματα στις βαθμολογίες – Ξέσπασε σε κλάματα η Βασιλική! (VIDEO)

Ο κακός χαμός στο πλατό του Μy Style Rocks

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο σημερινό επεισόδιο του «My Style Rocks» τέθηκε το ζήτημα των μαγειρεμάτων στις βαθμολογίες. Πολλά στυλ, τα οποία δεν άξιζαν τα τεσσάρια και τα πεντάρια, δόθηκαν από παίκτριες, οι οποίες διατηρούν φιλικές σχέσεις μεταξύ τους.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ανέφερε χαρακτηριστικά: «Θα μπερδευτείτε με τις στρατηγικές. Σήμερα μπορεί να είστε φίλες και αύριο να μην είστε και μετά θα έχετε βάλει βαθμούς που θα μετανιώσετε. Η βαθμολογία που βάζετε η μία στην άλλη έχει να κάνει με το αποτέλεσμα και πόσο μακριά θα φτάσετε σε αυτό το σόου, γιατί θέλετε να δείξετε ωραία στυλ. Κρίνετε αντικειμενικά».

Η Βασιλική δέχτηκε αρνητικά σχόλια από τους τρεις κριτές, οι οποίοι σχολίασαν πως δεν δείχνει κανένα στυλ. Μάλιστα έγινε και λόγος για το μπουφάν της και το αν αυτό ήταν του μπαμπά της ή της μαμάς της, καθώς η παίκτρια ισχυρίστηκε ότι ήταν του μπαμπά της, ενώ σύμφωνα με τον Στέλιο Κουδουνάρη είχε γυναικείο κούμπωμα.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X