
Ο κακός χαμός στο πλατό του Μy Style Rocks
Στο σημερινό επεισόδιο του «My Style Rocks» τέθηκε το ζήτημα των μαγειρεμάτων στις βαθμολογίες. Πολλά στυλ, τα οποία δεν άξιζαν τα τεσσάρια και τα πεντάρια, δόθηκαν από παίκτριες, οι οποίες διατηρούν φιλικές σχέσεις μεταξύ τους.
Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ανέφερε χαρακτηριστικά: «Θα μπερδευτείτε με τις στρατηγικές. Σήμερα μπορεί να είστε φίλες και αύριο να μην είστε και μετά θα έχετε βάλει βαθμούς που θα μετανιώσετε. Η βαθμολογία που βάζετε η μία στην άλλη έχει να κάνει με το αποτέλεσμα και πόσο μακριά θα φτάσετε σε αυτό το σόου, γιατί θέλετε να δείξετε ωραία στυλ. Κρίνετε αντικειμενικά».
Η Βασιλική δέχτηκε αρνητικά σχόλια από τους τρεις κριτές, οι οποίοι σχολίασαν πως δεν δείχνει κανένα στυλ. Μάλιστα έγινε και λόγος για το μπουφάν της και το αν αυτό ήταν του μπαμπά της ή της μαμάς της, καθώς η παίκτρια ισχυρίστηκε ότι ήταν του μπαμπά της, ενώ σύμφωνα με τον Στέλιο Κουδουνάρη είχε γυναικείο κούμπωμα.
Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ
- LIVE ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
- Πολλά νεύρα για το νέο αποτυχημένο πραξικόπημα!
- Η ΑΕΚ έδειξε το δρόμο, ο Θεός να βάλει το χέρι του να μην έχουμε χειρότερα!
- Τα πάντα για το στοίχημα ΕΔΩ - Οι καλύτερες προτάσεις
- Η στιγμή που ξεπερνιέται κάθε όριο χυδαιότητας και ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού πετά φούστα στο πρόσωπο του προέδρου της ΕΠΟ (VIDEO)
- ΑΕΚ: Ο Αλμέιδα παρακολουθεί Μαρτίνεζ



Αν δεν υπήρχε (και) εκεί…

Αθλητικός διευθυντής Τότεναμ: «Η αποχώρηση Κόντε ήταν η καλύτερη επιλογή- Θα στηρίξουμε τον Στελίνι»

Η Μπαρτσελόνα βρίσκει μπελά από την… Μπόλτον λόγω Μάρκος Αλόνσο

Ανώδυνη ήττα για τον Προμηθέα Πατρών στο Eurocup πριν την ΑΕΚ

Εθνική Νέων: Γλέντι στον αγωνιστικό χώρο μετά τη σπουδαία πρόκριση στο Euro 2023 (VIDEO)