Ντέμης: «Η διαφορά στα δοκάρια ήταν μεγάλη - Θα γίνει ότι λέει ο κανονισμός, δεν είναι δουλειά της ΑΕΚ να τα ψάχνει» (VIDEO)

Ντέμης: «Ο Κατσουράνης δεν είναι εχθρός της ΑΕΚ, ούτε μέρος της προπαγάνδας» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στα όσα έγιναν την Κυριακή στο Περιστέρι πριν το ματς της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο αναφέρθηκε στο Monday FC στη Nova ο Ντέμης Νικολαΐδης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στα όσα έγιναν την Κυριακή στο Περιστέρι πριν το ματς της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο αναφέρθηκε στο Monday FC στη Nova ο Ντέμης Νικολαΐδης.

«Η διαφορά στα δοκάρια ήταν μεγάλη, θα γίνει ότι λέει ο κανονισμός, δεν είναι δουλειά της ΑΕΚ να τα ψάχνει», είπε μεταξύ άλλων ο Νικολαΐδης.

«Δεν μου έχει τύχει κάτι ανάλογο. Δεν έχω πάει τελευταία στο γήπεδο του Ατρομήτου αλλά τα δοκάρια ήταν σιδερένια, που σημαίνει ότι δεν βγαίνουν», είπε αρχικά ο βετεράνος άσος της ΑΕΚ, Ντέμης Νικολαΐδης, όταν κλήθηκε να σχολιάσει τα όσα έγιναν πριν το ματς στο Περιστέρι ανάμεσα στον Ατρόμητο και την ΑΕΚ.

«Αν είναι λάθος δεν φτιάχνεται εκείνη την ώρα. Έχω μια απορία. Δεν πρέπει να είναι δουλειά της ΑΕΚ, οι τερματοφυλακες μπορεί να το καταλάβουν γιατί σηκώνουν τα χέρια», ανέφερε ακόμη στην εκπομπή Monday FC ο Ντέμης Νικολαΐδης.

«Το γήπεδο πρέπει να περνάει από έλεγχο από την Σούπερ Λίγκ. Άρα τον έλεγχο πρέπει να τον κάνει ανά τακτά διαστήματα κάποια επιτροπή για να τσεκάρει αν είναι σωστά η όχι. Δεν είναι δουλειά της ΑΕΚ να το δείξει», ανέφερε ακόμη ο Ντέμης Νικολαΐδης.

«Η διαφορά ήταν μεγάλη από ότι είδα. Είναι υπέρ του αμυνόμενου και κατά του επιτιθέμενου, αυτό το πράγμα μπορεί να ήταν και εναντίον της ΑΕΚ αν είχε πολλές ευκαιρίες. Γιατί η Σούπερ Λίγκ δεν έχει τσεκάρει όλα τα γήπεδα; Μπορεί να είναι και αλλού έτσι. Αν είναι έτσι για πολύ καιρό ο χλοοτάπητας αλλάζει, μπορεί να υπάρξει καθίζηση αλλάζουν τα δεδομένα, κάποιος πρέπει να τα ελέγχει αυτά. Αν είναι η διαφορά 1-2 πόντους είναι δύσκολο να το καταλάβεις αλλά αν είναι 5-7 φαίνεται. Το να σκάψεις δεν είναι λύση», είπε ακόμη ο Ντέμης.

«Τα γήπεδα πρέπει να τσεκάρονται πριν το πρωτάθλημα και κατά την διάρκεια του πρωταθλήματος. Δεν χρειάζεται να υποχρεώνεται μια ομάδα για να κάνει το ντεντέκτιβ», επισήμανε.

«Ότι λέει ο κανονισμός θα γίνει», συμπλήρωσε και υπογράμμισε: «Οι κανονισμοί πρέπει να τηρούνται. Έχω πει σε παρόμοιες περιπτώσεις αν κάτι γίνεται θα πρέπει να τιμωρείται η ομάδα που είναι υπεύθυνη αλλά για να πάρεις τους τρεις πόντους πρέπει να κερδίζεις μέσα στο γήπεδο».

«Από του πονηρού αν το πάρεις θα μπορούσε η ΑΕΚ να παίξει και αν το έχανε τότε να έκανε ένσταση», ήταν ακόμη μία επισήμανση του Ντέμη.

«Αν ισχύουν αυτά που έχουμε διαβάσει, αν είσαι επιθετικός οι 5 πόντοι είναι μεγάλη διαφορά», είπε ακόμη ο Νικολαΐδης.

«Το δοκάρι του Χάμες στην Τούμπα παραδείγματος χάριν», επισήμανε και συμπλήρωσε: «Σίγουρα fair-play αλλά πρέπει να υπάρχουν και κανονισμοί. Αυτό το πράγμα πρέπει να γίνεται αυταπάγγελτα. Έλεγχοι από επιτροπή της Σούπερ Λίγκ σε όλα τα γήπεδα για τα πάντα όχι μόνο για τα δοκάρια».

Δείτε όλη την αποψινή εκπομπή και τα όσα είπε ο Ντέμης Νικολαΐδης

Η Ανάλυση του ΑΕΚ - Άρη 2-0 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 15/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X