Ζανέτι: «Βρήκα τον εαυτό μου στην Ίντερ, είπα όχι στη Ρεάλ»

Ζανέτι: «Βρήκα τον εαυτό μου στην Ίντερ, είπα όχι στη Ρεάλ»
Photo Credits: INTIME

Για όλα μίλησε ο Ζανέτι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο εμβληματικός αρχηγός της Ίντερ, Χαβιέρ Ζανέτι αποκάλυψε σε συνέντευξή του πως έριξε… άκυρο στην Ρεάλ για την ομάδα το Μιλάνου, ενώ μίλησε και για τους Κάρλες Πουγιόλ και Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Χαβιέρ Ζανέτι, για το ενδιαφέρον των Ρεάλ Μαδρίτης – Γιουνάιτεντ και το παρασκήνιο του 2001:

Για τη Ρεάλ Μαδρίτης:
«Είχα μιλήσει με τον τότε αθλητικό διευθυντή της Ρεάλ ΜαδρίτηςΧόρχε Βαλντάνο, με ήθελε στη Μαδρίτη, όλα είχαν τακτοποιηθεί αλλά την τελευταία στιγμή ενημέρωσα τον Μοράτι ότι θέλω να μείνω στην Ίντερ. Μου είχαν προσφέρει ένα πολύ μεγαλύτερο συμβόλαιο από αυτό που είχα εδώ. Παρόλο που τα χρήματα ήταν περισσότερα στη Μαδρίτη, σκέφτηκα την οικογένεια μου, την σχέση μου με τους οπαδούς και φυσικά το γεγονός ότι εδώ ήθελα να αφήσω το στίγμα μου. Σκέφτηκα πως αν πήγαινα στη Ρεάλ θα ήμουν ένας από τους πολλούς και σίγουρα θα κέρδιζα τίτλους αλλά ήθελα να το κάνω εδώ και αυτή ήταν μία από τις πολλές σημαντικές και δύσκολες αποφάσεις που πήρα.»

Για τον Κάρλες Πουγιόλ:
«Εγώ είμαι η αιτία που εκτοξεύτηκε η καριέρα του, πάντα μου το λέει αυτό όταν με βλέπει. Ήταν στην πρώτη ομάδα της Μπαρτσελόνα και είχε ξεκινήσει να κάνει κάποιες εμφανίσεις στην πρώτη ομάδα, τότε ο Λουίς Φαν Χαλ τον είχε καλέσει στο γραφείο του και του είπε ότι έχει βρει τον πιο δυνατό δεξιό μπακ στον κόσμο, τον Χαβιέρ Ζανέτι, εάν δεν καταφέρει να τον υπογράψει και να τον φέρει στη Βαρκελώνη τότε θα κρατήσει τον Πουγιόλ. Όποτε βρισκόμαστε πάντα με ευχαριστεί.»

Για τον Σερ Άλεξ Φέργιουσον:
«Με είχε προσεγγίσει και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το 2001 ή το 2002 δεν θυμάμαι ακριβώς. Βρισκόμουν στο αεροδρόμιο με την γυναίκα μου την Πόλα και τότε αντίκρισα τον Φέργιουσον. Με πλησίασε και με ρώτησε πότε τελειώνει το συμβόλαιο μου στην Ίντερ, αλλά εγώ ήμουν χαρούμενος στο Μιλάνο, παρά το γεγονός ότι ήταν περίεργα και δύσκολα χρόνια για την ομάδα. Οπουδήποτε αλλού μπορεί να έκανα μια σπουδαία καριέρα αλλά πουθενά δεν θα έβρισκα τον εαυτό μου όπως στην Ίντερ.»

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X