Καραλής: «Κάτι άλλο που να φταίει η ΑΕΚ βρήκατε; - Ατελείωτο γέλιο για την ξεφτίλα σας!» (ΦΩΤΟ)

Η ξεκάθαρη τοποθέτηση του Καραλή για τις αθλιότητες εις βάρος του και της ΑΕΚ (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Νέα αιχμηρή τοποθέτηση από τον υπεύθυνο Επικοινωνίας της ΑΕΚ, Γιάννη Καραλή στο facebook

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Νέα αιχμηρή τοποθέτηση από τον υπεύθυνο Επικοινωνίας της ΑΕΚ, Γιάννη Καραλή στο facebook που μεταξύ άλλων αναφέρει: «Κάτι άλλο που να φταίει η ΑΕΚ βρηκατε; Ατελείωτο γέλιο για την ξεφτίλα σας!».

«Τα έγραφε ο Ντοστογιέφσκι, αλλά ποιος τα διάβαζε; Το ευτραφές “εξώγαμο” του Μέτερνιχ (σ.σ ο μετρ της ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ στην…”ιερά συμμαχία”),πάντως, σίγουρα όχι!», αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο Γιάννης Καραλής απαντώντας ουσιαστικά σ’ όλα αυτά που γράφονται γύρω από το χθεσινό ματς από διάφορους «πράσινους», «ερυθρόλευκους» και προς Θεσσαλονίκη μεριά κυρίους.

«-Αρχικά η απορία ήταν “πως το είδε ο Αμραμπατ”. Όταν φάνηκε και στο μέτρημα, ΜΟΥΓΚΑ!», συμπληρώνει στην ανάρτησή του ο Γοάννης Καραλής.

«-Μετά βρήκαν άλλη…”εξυπνάδα”: “που βρήκε η ΑΕΚ την μεζούρα”; Αυτό κατέπεσε παταγωδώς και…θεσμικά, αφού ήταν της αστυνομίας», επισημαίνει και καταλήγοντας αναφέρει: «-Μετά (φωτο-2) ήρθε το “γιατί μετράνε από το 10 και πάνω”, υπογραμμίζοντας το ως…”ντροπή της ντροπής”. Στο βίντεο, όμως, ακούγεται καθαρά: “είναι 2.51,δηλαδή 2.41” (αφαιρούν τους 10 πόντους που λέγαμε).Αλλά κι αν δεν ήταν έτσι, βρε -μαθηματικα- αμορφωτοι, 10 κλεμμένοι ποντοι σημαίνει ότι το 2.34 (π.χ) θα φαινόταν (+10) 2.44. Δηλαδή ΗΛΙΘΙΕ (ο… Ντοστογιέφσκι που λέγαμε) θα βοηθούσε τον Ατρόμητο στην ετυμηγορία των διαιτητών, αφού θα φαινόταν το κοντό γκολπόστ, ψηλότερο!!! Κάτι άλλο, για το οποίο να “φταίει η ΑΕΚ”, βρήκατε ή ακόμη; Περιμένουμε με αγωνία. Το ΓΕΛΙΟ μας, για την ξεφτίλα σας, ΑΤΕΛΕΊΩΤΟ!!!».

Δείτε την ανάρτηση του Γιάννη Καραλή:

Καραλής: «Κάτι άλλο που να φταίει η ΑΕΚ βρήκατε; - Ατελείωτο γέλιο για την ξεφτίλα σας!» (ΦΩΤΟ)

 

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X